Mozaik Showbizz

NJEGOVO LICE IZAZIVA REAKCIJE

'Dajte molim vas da Petreković više ušuti!': Paolina pobjeda svima je zaslužena, ali gledatelji su se obrušili na člana žirija; Gori je od Bagarićke...

NJEGOVO LICE IZAZIVA REAKCIJE

Kao što je ljepota u oku promatrača, tako je i humor u uhu/senzibilitetu slušača. Jednima je Mario Petreković duhovit, zabavan i zanimljiv lik. Idealan po svakoj propoziciji za show formate. Drugima je, čini se, jednako tako jako iritantan i "pretjeran".

Većina gledatelja aktualne sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" na društvenim se mrežama, recimo, slaže u stavovima oko kvalitete imitacija svakog od kandidata. Većini je Maja Bajamić sjajna i s razlogom favoritkinja, ne štede na komplimentima za glumicu Katarinu Baban, Paolu Valić Bekić, većini je Drele urnebesno zabavan u ulogama diva hrvatske estradne scene.Za razliku od prošlih sezona, u kojima se naveliko kritiziralo žiri, u kojemu je Sandra Bagarić uvijek bila posebno na udaru, a nije se štedjelo ni Gorana Navojca, članovi aktualnog saziva čini se da su većinom "legli" ljudima.

No Mario Petreković, koliko ga god publika obožavala kao imitatora, toliko im, barem dobrom dijelu, ne paše kao član žirija.

"Dajte molim vas da Petreković više ušuti... dosta je tog prese*avanja!" - zavapio je tijekom sinoćnje emisije gledatelj.

"Jedino s čim se slažem da je Petrekovića previše. Predlažem flaster na usta!" - dodala je gledateljica.

"Utišam tv kad on počne. Užasan je, gori je od Bagarićke" - dometnula je još jedna.

"Apsolutno ste u pravu!" - složila se i sljedeća.

"Lik misli da je duhovit, ali nije on ni D od duhovit....", "Naporan je poput PDV-a..." - tek su neki od ispisanih komentara tijekom sinoćnje emisije, u kojoj je Paola Valić Vekić trijumfirala kao rap diva Nicki Minaj.Na račun nje, ipak, FB stranicom showa ispisivale su se samo čestitke.

"Draga Paola, od srca ti čestitam na sjajnom nastupu i pobjedi!", "Zasluženo. Čestitam!", "PAOLA, super si ..️
Bravo", "Čestitke Paola ..." - tek su neki od brojnih komplimenata.

 

Naslovnica Showbizz