StoryEditor
ShowbizTURSKI JUNAK

Žene ga obožavaju, a i on njih, ali možda i previše. Turskog ‘sapuničara‘ Kerema Bürsina preljub je skupo koštao...

10. srpnja 2022. - 14:07

Ljubiteljima turskih serija sigurno ispod radara nije prošao Kerem Bürsin, koji je utjelovio lik zgodnog, arogantnog Serkana Bolata u seriji "Miriše na ljubav".

A svi oni koji bi htjeli malo pobliže upoznati naočitog glumca, recimo da je rođen 4. lipnja 1987. u Istanbulu, tijekom djetinjstva s roditeljima se često selio pa je tako živio u raznim zemljama poput Škotske, Indonezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije te SAD-a.

Svoju ljubav prema glumi razvio je kao tinejdžer pa je tako već u srednjoj školi osvojio nagradu za najboljeg glumca savezne države Teksas.

image
Rtl Press

Nakon što je završio studij komunikacije i umjetnosti na Emerson Collegeu u SAD-u, Kerem je ostvario nekoliko zapaženijih uloga u Los Angelesu. Njegova prva televizijska uloga bila je u "Sharktopusu" Rogera Cormana 2010. godine, a zatim je dvije godine nakon glumio u još jednom njegovom projektu, "Palace of Damned".

Kerem se potom seli natrag u rodni Istanbul, gdje je nastavio uspješnu glumačku karijeru, a okušao se i kao model, te stoga ne čudi činjenica da slovi za jednog od najtraženijih glumaca, ali i najzgodnijih Turčina, a mnogi fanovi primijetili su da neodoljivo podsjeća na hollywoodsku facu Michaela Fassbendera.

Žestoke svađe

Slavu je stekao glavnom ulogom u turskoj seriji "Čekajući sunce" 2013. godine, koja je preko noći postala hit u Turskoj, ali i susjednim zemljama. Uloga 18-godišnjeg buntovnika donijela mu je nekoliko prestižnih nagrada, simpatije publike i brojne angažmane u reklamnim kampanjama.

Već iduće godine Kerem je zaigrao u jednako popularnoj seriji "Pitanje časti", a svoj je zvjezdani status miljenika brojnih žena samo potvrdio ulogom beskrupuloznog arhitekta u uspješnici "Miriše na ljubav".

Serija prati ljubavnu priču skromne, ali impulzivne djevojke Ede Yildiz, koju igra Hande Erçel, te uspješnog i egocentričnog poduzetnika Serkana Bolata, kojeg tumači upravo Kerem. Hande i Keremu nije trebalo dugo da svoju kemiju sa seta preliju i u stvarni život. Kerem je zbog svoje kolegice iz serije ostavio tadašnju djevojku, a svoju su vezu potvrdili u proljeće 2021. godine, postavši jedan od omiljenih celebrity parova, a zbog njihove veze popularnost serije još je više porasla.

No, početkom 2022. godine njihova je idilična ljubavna veza naprasno završena, a snimanje druge sezone serije prekinuto je zbog žestoke svađe na setu i međusobne netrpeljivosti.

image

Romansa s kolegicom nije bila dugog vjeka

Rtl Press

A iako su vijesti o njihovu prekidu punile tabloide, a kao glavni razlog prekida spominjala se Keremova nevjera, oboje su nastavili dalje. Kerema su neko vrijeme povezivali s turskom televizijskom voditeljicom, što je on demantirao, a da mu u životu trenutno ide baš onako kako je zamislio, potvrđuju i brojne fotografije s putovanja, druženja i kampanja na njegovu Instagramu, na kojem ga prati više od deset milijuna pratitelja. Između ostalog, nedavno se pohvalio da je upoznao svog idola Antonija Banderasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. srpanj 2022 14:09