StoryEditor
Showbiz12 ODABRANIH

Želite tri dana provesti u štaglju s Ivanom Banfić na 'detoksikaciji tijela, uma i duha': evo koliko ćete novca morati za to izdvojiti

Piše V. P.
6. travnja 2019. - 14:21

Na pomalo neobičnu ideju došla je pjevačica Ivana Banfić koja početkom svibnja organizira trodnevnu radionicu "Povratak prirodi - povratak sebi" u blizini rijeke Kupe.

Radionica "spaja detoksikaciju, transformaciju i regeneraciju", na njoj će biti prisutno 12 ljudi koji će na raspolaganju imati tri obroka dnevno i smještaj. Za uplate do 26. travnja cijena je 2490 kuna, a poslije tog datuma 2790 kuna. U nju nije uključen prijevoz osobnim automobilima, autobusom ili vlakom do Siska.

- Očekuje vas prilika da provedete vrijeme u prekrasnom prirodnom/seoskom ambijentu s pogledom na šume, livade, sunce, nebo i rijeku Kupu. Usporite i uživajte s nama u jednostavnosti, prisutnosti, druženju uz vatru i pričanje priča o životu, opuštanje, šetnje prirodom, meditacije i prepustite se postepenom procesu detoksikacije  uma, duha i tijela.

Kroz puno raznolikih aktivnosti imat ćete priliku doživjeti moćnu osobnu transformaciju koja će vas dovesti bliže sebi, istinskoj radosti življenja i dubokoj zahvalnosti. Bit ćemo smješteni u specifičnom ambijentu. Romantičnom obnovljenom štaglju, starom više od 100 godina koji je preuređen u zajedničku spavaonicu. Drveni podovi i krov s prozorima koji gledaju na zelenilo bit će naša prostorija za odmaranje, spavanje i sanjanje.

Kuhinja i terasa su na poluotvorenom i na taj način smo većinu vremena vani i dišemo svježi zrak, napisala je Banfić na društvenim mrežama dodavši da će se tijekom radionice raditi detoksikacija tijela, uma i duha kroz specifične tehnike i terapije za duh i tijelo te procese osvještavanja.

Velika pjevačka zvijezda 90-ih godina tako je još jedno ime na našoj estradi, poput Tajči, koja se počela baviti life coachingom te na temelju svojih životnih iskustava odlučila pomagati drugima. A čini se i - sve to dobro unovčiti!

item - id = 597471
related id = 0 -> 1076246
related id = 1 -> 1034631
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 22:37