StoryEditor
Showbizni publika mu nije pomogla

Zbog 'vatrenih' odustao od 250 tisuća kuna: biste li vi znali odgovor na pitanje na kojem je u 'Milijunašu zapeo mladi natjecatelj?

Piše PSD
11. listopada 2019. - 01:14

- Dok Messiju treba "čak" pola dana da zaradi milijun kuna, naši natjecatelji to mogu napraviti u 50-ak minuta, rekao je Tarik Filipović najavljujući 4. emisiju popularnoga kviza "Tko želi biti milijunaš" u četvrtak navečer na HRT-u.

Osvajanje spomenutog iznosa izostalo je, no mladi Bruno Robert Kirinić postigao je večeras najveći uspjeh u povratničkom "Milijunašu". U nešto više od 30-ak minuta osvojio je 125.000 kuna, piše HRT.

Prvi, joker 'zovi', Zagrepčanin s diplomom Filozofskog fakulteta iskoristio je tek na 12. pitanju. Pozivom ocu nadao se saznati tko je 1934. godine posljednji put posjetio svoju rodnu zemlju, odnosno je li bila riječ o Andyju Warholu, Fridi Kahlo, Salvadoru Daliju ili Pablu Picassu. Nakon što je otac dvojio između Picassa i Warhola, odlučio se i za joker 'pola-pola'. Preostala dva imena lišila su ga nedoumice. Sreću mu je donio - Picasso!

Iako prati nogomet, te mu je među prethodnim pitanjima bilo postavljeno i jedno iz toga područja, na pitanju za 250.000 kuna potražio je pomoć publike.

Modrić i suigrači nakon SP-a u Rusiji odlikovani su Redom kneza Domagoja, bio je odgovor njegova posljednjega jokera. Nakon kraćeg promišljanja, uz zahvalu publici, mudro je odlučio odustati. Ponuđena odlikovanja, koja dijeli predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, bila su još i ono Reda kneza Trpimira, kneza Branimira i bana Jelačića, a točan odgovor odnosio se na Red kneza Branimira.

Na putu do velikog iznosa nakratko ga je omelo i pitanje o ženskom imenu u nazivu filma koji nije režirao slavni Luc Besson. Zamolio je Tarika bi li ga još jednom pročitao. Tarik je spremno udovoljio natjecatelju, predloživši mu da pritom zatvori oči. No ubrzo je izrazio 'bojazan' kako bi Bruno Robert lako mogao i zadrijemati. Čak je ustao sa stolca i mladiću popravio mikrofon te čekao odgovor koji je 'zahtijevao' uzvratno čuti dvaput. I to zatvorenih očiju.

Kaže se da je iz štosa ispao onaj kojem stvari već neko vrijeme ne idu od ruke. Ovotjedno izdanje kviza 'Tko želi biti milijunaš?' dostupno je još neko vrijeme na HRT-ovoj platformi HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 11:45