StoryEditor
ShowbizVESELE DJEVERUŠE

Započelo je vjenčanje Brune Sanader i Vedrana Vukadinovića, među gostima su brat Ive Sanadera, ali i još neka poznata imena iz javnog života...

Piše L.L.
25. svibnja 2019. - 18:42
20190525_Hvar0030_1

U crkvi na otoku Hvaru danas se udaje Bruna Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera koja će sudbonosno "da" izreći svom dugogodišnjem dečku, ekonomistu Vedranu Vukadinoviću. Obred je započeo u 16.30 sati, Bruna je do crkve stigla u pratnji sestre Petre Sanader i prijateljice.

Iako ulaz novinarima nije dozvoljen, uspjeli smo zabilježiti dio atmosfere ispred ulaza, a naš fotoreporter 'uhvatio' je i ozarenu majku mladenke, Mirjanu Sanader.

Danas se na Hvaru udaje Bruna Sanader, njezin otac ipak neće doći na vjenčanje, a evo što za sada znamo o velikom danu kćeri bivšeg premijera

Na vjenčanje su tako stigli brat Ive Sanadera, don Vinko Sanader, splitski arhitekt Jerko Rošin sa suprugom te bivši predsjednik Sabora Luka Bebić sa suprugom. Djeveruše odjevene u crvene haljine veselo su pozirale, a u galeriji možete pogledati koga je sveulovio objektiv našeg fotografa.

Ivo Sanader, kako smo ranije pisali, nije stigao na vjenčanje svoje mlađe kćeri.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2022 16:26