StoryEditor
ShowbizJest će se više

Žanamari o blagdanskoj prehrani i višku kilograma: Skrivam se da me muž ne vidi s burekom i kolačem!

Piše PSD
20. prosinca 2017. - 10:56
24327087_187277591825788_9031232680548

U predblagdanskom duhu, a inspirirana sudjelovanjem u showu 'Tri, dva, jedan - peci', Žanamari Perčić progovorila je o onome što muči mnoge koji se spremaju na pojačano blagovanje - kilogramima i prehrani.
Za Gloriju je porazgovarala o kuhanju sa suprugom, božićnoj 'spizi', ali i dijetama koje neki već imaju u perspektivi nakon što se smiri blagdanski šušur.

'Imam sreću da nemam genetsku predispoziciju za debljanje. Obitelj s očeve strane mi je sva mišičava i mršava, mada neki nikad teretanu nisu vidjeli. Ja jedem laganu hranu samo kako bih sačuvala želudac, dok Mario baš mora jako paziti. Često mi zavidi na tome pa se zato skrivam i jedem dok je on u studiju, tako da ne pati kad me vidi s burekom i kolačem za desert', ispričala je Makaranka.'
'Nažalost, nemam vremena za brojati kalorije i osjećam se teže ovih dana kad više jedem kolače. Stalno mi je u glavi kako moram početi ponovno trenirati, i čak sam uspjela par puta, ali s konkretnijim treningom ću krenuti nakon Nove godine', dodala je.
A kada se radi o novogodišnjim planovima, Žanamari nije pretjerala s popisom. Dapače, na njenoj 'listi' samo je jedna odluka, a ta je da ponovno, nakon tri pune godine pauze, krene u teretanu.
"Jako mi nedostaje tih sat vremena koje odvojim za sebe i posvetim svojoj kondiciji i zdravlju. Nisam bila u teretani otkad sam zatrudnjela, dakle nešto duže od tri godine", priznala je atraktivna pjevačica.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 17:43