StoryEditor
ShowbizMorska zabava prije 'Ultre'

Zajedničko tuširanje zgodnih partijanerica oduševilo slučajne prolaznike na rivi, ostale cure zabavljale su se hvatanjem boje: pogledajte kako je izgledalo isplovljavanje party brodice

Piše J. V.
8. srpnja 2019. - 21:32

Ultra festival počinje u petak, a ako vas iznenađuje činjenica da se po Splitu kreće iznenađujuće malen broj partijanera, pa ste se već i priupitali gdje su, donosimo odgovor. Velik dio njih, naime, još nije sišao s broda.

Barem to vrijedi za one "hard core" ljubitelje party ljetovanja. Sedamdesetak punih jedrilica trenutno plovi jadranskim morem, posjećuje otoke redom, a tek potom stiže u Split na pravi događaj. Što ne znači, dakako, da ekipa ne gušta u ovome predokupljanju - zabava na brodicama po mnogima je savršen uvod u festivalski trodnevni "show".

U makarskoj luci naš je fotograf zabilježio isplovljavanje nekih od party jedrilica koje će provod naći na Braču, Hvaru i Visu, a tek potom pristati u Split. Sudeći prema viđenome, atmosfera je (već) užarena...

Dok su djevojke s jedne brodice plijenile poglede priredivši show zajedničkim tuširanjem, slučajne prolaznike zasigurno su oduševile i one koje su pred glavni party odlučile dobiti malo boje. Atraktivne cure s paluba pritom su nam ponudile samo jedan "dress code" - kupaći kostim, i to u hit crvenoj boji.

A kako se partijaneri provode tijekom dana, u uobičajenim morskim aktivnostima možete vidjeti u našoj galeriji.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 17:31