StoryEditor
Showbizponovno slobodna

Velika promjena u životu Mojmire Pastorčić: nakon pet godina, okončala je ljubavnu vezu s poznatim novinarom

Piše Jutarnji.hr
20. svibnja 2020. - 12:38
Boris Kovačev/HANZA MEDIA

Urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić uspješno je zamijenila Zorana Šprajca nakon što je krajem prošle godine doživio srčani udar te dobiva same pohvale na račun svog posla.

No, kako saznaje Story, a prenosi Jutarnji list, čini se da je na privatnom planu odlučila napraviti veliki zaokret te je njezina veza s kolegom Markom Vargekom došla kraju. Par se odlučio razići nakon pet godine romanse, a Marko se odselio iz njihova zajedničkog stana.

Ljubav između urednice i novinarke RTL Direkta i sportskog novinara započela je prije pet godina, a ovo dvoje kolega dugo je uspjelo svoj privatni život držati podalje od medija i javnosti.

image
Boris Kovačev/HANZA MEDIA

Prvi put za vezu Mojmire i sportskog novinara javnost je doznala 2016., ali par o njoj nikada nije želio govoriti u javnosti.

Tako je Mojmira jednom prilikom izjavila: "Nemam interesa za to da se objavljujem i pojavljujem te da budem važna. Voljela bih da ljudi ne znaju što radim, ali ne mogu reći da je to baš istina. Marko je novinar i voditelj, pa kad u 23.30 sati dođem doma izbezumljena, točno razumije što mi je u glavi".

Upitana kako se dogodio klik između njih dvoje, Mojmira je jednom prilikom odgovorila: "Dugo smo bili dobri prijatelji. Onda smo postali malo bolji prijatelji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 11:47