StoryEditor
ShowbizNeobični dokazi

U kući Beyonce i Jay-Z-a izbio je požar: lokalna vatrogasna služba i policija sumnjaju da je bio podmetnut

Piše PSD
23. srpnja 2021. - 17:13

U obiteljskoj kući Beyonce i Jay-Z-a u New Orleansu navodno je izbio požar. Nakon što je lokalna vatrogasna služba izvršila očevid, sve više dokaza upućuje na to da je bio podmetnut.

Požar je buknuo predvečer u srijedu 22. srpnja kada na imanju nije bilo nikoga od ukućana. Policijska uprava New Orleansa zaprimila je izvješće da je netom prije nego što je požar započeo u blizini doma poznatog para uočena osoba koja se ponašala sumnjivo.

Vatrogasna služba je otkrila da je požar započeo u kuhinji u kojoj su unutar pećnice pronađene knjige i papiri. U izvještaju s mjesta nesreće stoji da je u kući otkrivena limenka za benzin.

Požar je bjesnio dva sata prije nego što su ga vatrogasci uspjeli ugasiti, a gasilo ga je čak 22 ljudi. Glasnogovornik vatrogasne službe rekao je za New York Post: “Da nismo stigli tamo kad smo stigli, moglo je biti puno gore. To je povijesna građevina."

Trenutno još nije potvrđeno kolika je ukupna prouzročena šteta na imovini. Jay-Z i Beyonce kupili su kuću 2015. godine i zatim je preuredili, a ona je samo jedna od njihovih nekoliko nekretnina.

item - id = 1114823
related id = 0 -> 1128727
related id = 1 -> 1127571
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 20:16