StoryEditor
Showbiz'Samo ljubav'

Tony Cetinski raspametio Dalmatince: dva dana za redom svira na bajkovitoj tvrđavi, sinoć su mu 'navratila' dva popularna gosta; Pogledajte kakva je atmosfera vladala

Piše L. L.
20. srpnja 2019. - 16:41
tony_cetinski_sibenik_tvrdava_sv_mihovil_foto_josip_jadrijevic_3

U predivnom ambijentu šibenske tvrđave Sv. Mihovila, Tony Cetinski održao je sinoć u sklopu turneje "Samo ljubav" koncert pred potpuno rasprodanim gledalištem. Istranin je tako dokazao da je zaista jedna od najvećih zvijezda u regiji, večeras slijedi još jedan nastup u Šibeniku, i taj rasprodan.

Dvije večeri za redom Cetinski će tako zabavljati Dalmatince željne njegovih romantičnih skladbi. Ako je suditi prema prvoj, ni večer koja slijedi ne bi trebala razočarati one koji su pribavili kartu. 

Puna tri sata trajao je, naime, Tonyjev spektakl u koncertnom prostoru šibenske tvrđave, a reakcije iz publike redom su oduševljene. Uz pomoć benda Vortex Strings, pjevač se iskazao i opravdao status omiljenog pop izvođača.

A ako su publiku dirnuli njegovi stihovi, nije ni Tony ostao imun na poseban trenutak koji je uslijedio - Ispred Hrvatske diskografske udruge, direktorica Maja Vidmar Klarić uručila mu je priznanje za 30 godina iznimno uspješne karijere.

Oduševljenje, ali i radost zbog spomenutog priznanja, Tony nije skrivao, a publika je sve to ispratila jednim velikim, gromoglasnim pljeskom.

Koncert nije prošao ni bez gostiju, pa su se tako Tonyju na pozornici tvrđave pridružile jake snage novog glazbenog vala, Marko Kutlić i Jure Brkljača. Spomenuti dvojac češće zna zasvirati s Cetinskim, a ovaj pak ne krije oduševljenost njihovim vokalnim sposobnostima.

Zaista je teško riječima opisati atmosferu koja je vladala na koncertu, kao i odlično raspoloženje i energiju između Tonyja i publike. Samo dijelić sinoćnjeg spektakla pogledajte u našoj galeriji.

#TONY CETINSKI# ŠIBENIK# KONCERT# TVRĐAVA SV.MIHOVILA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 21:32