StoryEditorOCM
ShowbizNOVA STRANICA

Toni se bacio u duhovne vode u glazbi i životu, ima novi singl za kojeg je spot snimio u Međugorju

Piše MOZAIK SD
10. svibnja 2022. - 10:31

Toni Cetinski je objavio novu pjesmu 'Čuvam Ljubav' koja je pokazatelj duhovnog smjera, koji je nedavno odabrao u glazbi i u životu. Za In Magazin je progovorio o vjeri koju ponovno živi, braku, obitelji i prekretnici koja mu se dogodila na posljednjem koncertu duhovne glazbe – Progledaj srcem.

Novu  pjesmu glazbenik je izveo na festivalu ''Beogradsko proljeće'' i odnio pobjedu za najbolju pjesmu festivala.

Čuvam ljubav'' njegova je prva ljubavno-duhovna pjesma i novi glazbeni smjer koji je, kaže Toni, došao spontano.

-Ja nisam ni računao da ću snimiti duhovnu pjesmu, to je jednostavno tako došlo i to se moralo desiti. Tako isto je milijun detalja ukazivalo na to, pa i samo snimanje u Međugorju, da to nisam ja odabrao.

image
Marko Todorov/Cropix

Ako bude Božja, sveta volja da snimim duhovni album snimit ću ga'', kazao je i dodao da je vjera u njegov život ušla još kad je bio mali, kad ga je pokojna baka učila povijesti, teologiji i vjeri. Naravno, put je kasnije otišao u drugom smjeru., rekao je.

Prošle je godine sa svojom suprugom Dubravkom, nakon sedam godina braka, zavjete izmijenio i u crkvi.

Danas, kaže, živi mirniji i povučeniji život uz intenzivniji odnos s Bogom.

-I supruga koja se već par godina uspješno oporavlja od svega što ju je zadesilo. Vjera je tu jako puno pomogla i njoj. Zasad je sve okej. Tu smo vezani za naše Isusovce u Opatiji.

Danas smo bili supruga i ja. Oko vrta, pa oko kuhinje, pa razgovori, pa druženja, briga prema starijima. Oni isto tako brinu o nama. Kao neka obitelj smo i moram priznati da sam presretan bez obzira na to tko će što reći i što će tko misliti'', kazao je Toni za In Magazin. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2022 21:04