StoryEditor
Showbiz'Kako živiš, ženo'

Teški luksuz i kombinacije usklađene s mužem: Maja Šuput javlja se s medenog mjeseca, jednu stvar će joj zamjeriti svako druga pratiteljica

29. svibnja 2019. - 00:38

U istoj maniri u kojoj je čitavu svoju svadbu "instalirala" na društvene mreže, Maja Šuput obrađuje i svoj medeni mjesec. S mužem Nenadom Tatarinovim uputila se na bračno putovanje čim je prije mogla, par nije oklijevao u pakiranju kovčega i ostavljanju svega manje važnoga kod kuće.

Tatarinovi su, ako ćemo pratiti svaki "check in" na Instagramu, najprije iskoristili kartu ljepota naše obale, pa obitavali u Rovinju, potom se odmorili u lijepoj Italiji, obožavateljima se javili iz Venecije, da bi zaokružili mediteransku rutu na Ibizi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tourists 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Svako mjesto dobilo je na Majinom Instagramu poseban tretman i opis iz kojeg naprosto isijava oduševljenje. Jednakim joj osjećajima uzvraćaju njeni pratitelji, oduševljeni i oni ponajviše "usklađenim kombinacijama" Maje i muža.

"Kako ste fini, super "face", em lijepi, em zgodni, em znate uskladiti odjevne kombinacije... Ma vi ste savršenstvo slatko koje je stvoreno da bi bilo zajedno!", "Kako živiš, ženo!", pretjeruju pomalo.

No nisu joj sve "oprostili" - sudeći prema objavama, Šuput se obilno na putovanjima prejeda, što neke pratiteljice ne mogu provariti. Kako to da sitna Maja uživa u svim blagodatima strane spize mjesta koje posjećuje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello happy people 😘😘 Sending kisses from Ibiza 😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Most amazing place on earth

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Ja ljubomorna... to se stalno jede i jede i jede... ja da toliko jedem, imala bih 100kg", zaključila je jedna pratiteljica koja se vodi Majinim objavama.

Prije svega nekoliko sati, Šuput je ustanovila i da je Ibiza posljednje mjesto koje će s mužem posjetiti na medenom mjesecu. Kreću kući, u nove radne pobjede, ovaj put zajedno...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last jump before going home 🌴😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 13:10