StoryEditor
ShowbizŠokirao javnost

Teška obiteljska drama pjevača za kojim su ludovali tinejdžeri: pokrenuo proces zabrane pristupa protiv brata koji boluje od teške bolesti; 'Rekao je da razmišlja o ubojstvu moje trudne supruge!'

18. rujna 2019. - 13:47

Nekadašnji član Backstreet Boysa, Nick Carter, šokirao je javnost poduzimanjem pravnih mjera kako bi se zaštitio od vlastitog brata, javlja E News.

Teška obiteljska drama koju posljednjih mjeseci proživljava 39-godišnji Carter kulminirala je zahtjevom za zabranom prilaženja koju je zatražio sudskim putem. Nick i mlađi brat Aaron (31), također nekadašnji "ljubimac" američkih tinejdžera, već su godinama u lošim odnosima, a o narušenom mentalnom zdravlju mlađeg Cartera raspisali su se nedavno mediji.

Na bratov zahtjev reagirao je odmah, putem Twittera:

"Čuvaj se, Nick, ja i ti smo završili zauvijek. Nisam ga vidio četiri godine i ne planiram", napisao je. 

I Nick je preko društvenih mreža poslao priopćenje javnosti:

"Nakon pomnog razmišljanja, moja sestra Angel i ja odlučili smo pokrenuti proces zabrane pristupa protiv našeg brata Aarona. U svjetlu njegovih nedavnih alarmantnih poteza i ponašanja i u svjetlu nedavne izjave kako razmišlja o ubojstvu moje trudne supruge i nerođenog djeteta, nije nam preostao drugi izbor od ovog, posljednjeg pokušaja da zaštitimo svoju obitelj", napisao je pjevač.

"Volimo svoga brata i iskreno se nadamo da će potražiti odgovarajuću skrb prije nego učini nešto nažao sebi ili nekome drugome", dodao je.

Aaron je reagirao i na to. Kako kaže, njegovi mentalni problemi i "problematično" ponašanje nikad ne bi mogli rezultirati strahotama o kojima Nick piše.

"Užasnut sam optužbama i nema istine u tome što piše moj brat. Nikada nisam htio nauditi nikome, naročito ne vlastitoj obitelji", objavio je Aaron.

Sve što traži od svoje obitelji je, dodaje, da ga ostave na miru. Osvrnuo se i na "zlostavljanje" koje je navodno godinama trpio u vlastitoj kući, priloživši video u kojemu se za vrijeme snimanja reality showa Carterovih svađa s Nickom.

Mlađi Carter, također glazbenik, nedavno je bio prisiljen otkazati ostatak svoje turneje po Americi uslijed pogoršanja mentalnog stanja. Dijagnosticirana mu je teška šizofrenija, poremećaj osobnosti, bipolarni poremećaj i manična depresija. Sve je to i sam rekao u nedavnoj epizodi showa "The Doctors", rekavši kako "ne želi ništa skrivati".

"Nisam savršen. Ali trudim se raditi na svojim greškama i učiti iz njih", rekao je tada.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 16:23