StoryEditor

SVI SU RADOZNALI 'Zemlja krvi i meda“ ostvaruje odlične rezultate gledanosti u regiji

Piše PSD.
6. ožujka 2012. - 09:30
Film "U zemlji krvi i meda“ redateljice Angeline Jolie, ne samo da je ostvario sjajan uspjeh u Bosni i Hercegovini i odlične rezultate u Hrvatskoj, već je ostvario i neočekivano dobre rezultate u Srbiji i Crnoj Gori, te je izazvao veliki interes publike u Sloveniji.


Redateljski i scenaristički prvijenac Angeline Jolie polučio je izniman uspjeh u trećem tjednu prikazivanja u Bosni i Hercegovini. Film je pogledalo 50.312 gledatelja sa zaradom od 241.519 KM.

U Hrvatskoj je, pak, u nešto manje od 3 tjedna prikazivanja film pogledalo 29.130 gledatelja, sa Box – office rezultatom od 849.721 kuna.

Slavna Oscarovka i jedna od najpopularnijih svjetskih glumica, osobno je bosanskoj i hrvatskoj publici predstavila svoj redateljski i scenaristički prvijenac, a publika je reagirala velikim interesom za film.

Film je polučio odlične rezultate i u susjednoj Srbiji, Crnoj Gori te Sloveniji.
Sa drugim vikendom prikazivanja film je u Srbiji i Crnoj Gori u totalu ostvario 3.041 gledatelja, s ukupnom zaradom od 1.1771.464 Dinara.

U Sloveniji, unatoč tome što kao narod nisu spominjani u filmu, svejedno je veliki interes publike. U manje od dva tjedna redovne kino distribucije film je pogledalo 4.102 slovenaca sa ukupnim Box – office rezultatom od 21.367 Eura.

Snažna redateljska i scenaristička palica Angeline Jolie među gledateljima izazvala je različita mišljenja i osjećaje, ali svakako nije ostavila ravnodušnim...
PSD, FOTO: CROPIX  
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. veljača 2021 22:57