StoryEditor
ShowbizUVIJEK POSEBNI

Svi su gledali što je to odjenula Bojana, Rozga iznenadila svojim odabirom, sve se neumorno komentiralo i slikavalo: nema tko nije guštao na reviji sjajnih Splićana

Piše M.K.
15. listopada 2019. - 10:43

Mjesto više tražilo se u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, svi su željeli biti na modnoj reviji kojom je eNVy room proslavio 15 sjajnih modnih godina na javnoj sceni.

Nove kreacije splitskih dizajnera sa zagrebačkom adresom, Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića, s velikim su zanimanjem došle vidjeti i neke od najzanimljivije odjevenih žena iz hrvatskog javnog života, poput Nine Badrić, Bojane Gregorić Vejzović, Judite Franković, Tatjane Jurić i brojnih drugih.

Od samih početaka 2004. godine, Nikica i Vjeko svoj su rad prezentirali na scenografski i redateljski pomno osmišljenim revijama, a dosljedni svom profesionalizmu ostali su i ovaj put.

Zanimljivo je na događajima poput ovog pratiti s koliko zanimanja djevojke gledaju zbivanja na pisti, kao i odjeke istih po društvenim mrežama. Jedno bez drugog više ne ide.

Ivančević i Franetović svoj će važan rođendan obilježiti i izložbom u Muzeju za umjetnost i obrt koja svoja vrata otvara 28. listopada, a koja će publici ponuditi presjek njihovog 15-godišnjeg modnog stvaralaštva.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 15:54