StoryEditor
ShowbizCirkus, ples, glazba

Stiže drugo polufinale Supertalenta, a u njemu nas očekuje Martinin ‘zlatni gumb‘ dirljivog glasa i životne priče, zatim najmlađa predstavnica sezone i još puno toga

Piše Anita Matić
26. studenog 2021. - 08:24

Prvo polufinale "Supertalenta" dobro je podiglo prašinu - tko je trebao proći, a tko nije, zašto u finalu nije bilo mjesta za mentalista Antonija Mitra, zbog čega je žiri "ukliještio", malo je reći, gipku Ukrajinku Anastasiiju Mazur - bile su glavne primjedbe šireg mnoštva.

Hoće li publika u ovom drugom polufinalnom izdanju, kojim će predsjedavati Janko Popović Volarić, biti zadovoljnija, znat ćemo u nedjelju navečer, kada je na rasporedu nova "runda" showa koji uspješno promiče talente svih vrsta i podvrsta.

Na pozornicu se penje novih devet polufinalista s istim zadatkom: pokazati svu raskoš svog talenta i pokušati "omađijati" četveročlani žiri.

Podsjećamo, samo tri najbolja proći će u finale i nastaviti borbu za veliku pobjedu, a evo koga očekujemo...

image
Anatachu Filimone mnogi već vide u finalu
NOVA TV PRESS

U novom izdanju vidjet ćemo mladu pjevačku nadu Anatachu Filimone, koja je svojim glasom, ali i teškom životnom pričom dirnula mnoga srca. Iako je odrastala u neimaštini, sanjala je snove od kojih nikada nije odustajala, a audicijskim nastupom uspjela je u "žicu" taknuti Martinu, koja joj je pritisnula zlatni gumb i lansirala je direktno u polufinale. Nema sumnje da mladu Drnišanku mnogi već vide u finalu, a što će Anatacha otpjevati - još nije otkriveno, no s Nove TV poručuju da će još jednom pokazati svoje impresivne pjevačke sposobnosti.

Imat ćemo priliku opet vidjeti najmlađu natjecateljicu osme sezone, sedmogodišnju Lauru Baćak, koja će izvesti pjesmu iz kultnog filma, te njome uspjeti članove žirija vratiti u djetinjstvo, a cijelu izvedbu upotpunit će posebnom koreografijom.

Kombinacijom pjevanja, sviranja i plesa, atmosferu u studiju podignut će i mladi kantautor Kristijan Penavić kojega mnogi, a što mu nije naodmet, uspoređuju s glumcem Tomom Cruiseom.

Harmonikaški spektakl

Kristijan, koji je na audiciji oduševio autorskom skladbom "Princeza", podsjetit će na to da njegov talent nisu samo pjesme u kojima iskreno govori o svojim emocijama, već i energija koju samouvjereno donosi na pozornicu.

U nedjelju će se na pozornicu "Supertalenta" vratiti i pjevačica koja se na audiciji predstavila kao hrvatska snaha. Kandidatkinja Shasha Cui osvojila je žiri glasom, svirkom na violini, ali i šarmantnim hrvatsko-kineskim naglaskom, a za polufinale priprema još jednu zahtjevnu pjesmu i uzbudljiv glazbeno-scenski nastup.

image
Talentirana hrvatska snaha Shasha Cui
NOVA TV PRESS

Glazbenim ritmovima natjecanje za prolazak u finale nastavit će i harmonikaši, braća Đuranović koji svojom svirkom publiku dižu na noge, a kroz različite glazbene žanrove u duhu narodne tradicije pripremaju - spektakl.

image
Tko voli harmoniku, dignut će palac za braću Đuranović
 
NOVA TV PRESS

Svoj put u finale traži i Ukrajinac Oleg Tatarynov s akrobatskim trikovima u zraku, a za polufinalni nastup priprema iznenađenje za koje poručuje: "Pripremite svoje kabanice“.

image
Za dozu vratolomija tu je Oleg Tatarynov
 
NOVA TV PRESS

Drugi put će pred žiri i atraktivna Brazilka Luana Cayres, koja je iznenadila audicijskim nastupom, pokazavši da njezina snaga leži u čvrstoj i dugoj kosi. Cirkuski svijet njezin je svemir, a izvodeći originalne vratolomije u zraku, u polufinalu će svoj nastup izvesti nekoliko metara iznad zemlje i sve to uz pomoć njegovane kose, njezina tajnog oružja.

Mlada plesačica Nola Rađenović Fijan donosi novu plesnu točku koja je inspirirana poznatim likovima iz stripova, a pred publiku se vraća i Plesni studio Korak, koji će svojom koreografijom gledatelje odvesti na ulice živopisnog Pariza.

Dok će se na velikoj pozornici nizati uzbudljivi nastupi polufinalista, iza pozornice Mia Kovačić donosit će ekskluzivne intervjue i događaje iza kulisa koje gledatelji mogu pratiti ponedjeljkom na YouTube kanalu Nove TV u emisiji "Backstage s Miom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. siječanj 2022 14:05