StoryEditor
ShowbizDUŽNA MILIJUNE

Štedi svaki dolar: Nakon što je izgubila na sudu, Amber Heard viđena kako kupuje odjeću na popustu

Piše MOZAIK SD
20. lipnja 2022. - 09:34

Zvijezda filma 'Aquaman' Amber Heard primijećena je tijekom kupovine u trgovini TJ Maxx u New Yorku, koja je poznata po tome da se tamo mogu kupiti proizvodi po povoljnijim cijenama. Glumica je viđena u ovoj trgovini nakon što ju je bivši suprug Johnny Depp pobijedio na sudu, a ona mu mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u tekstu objavljenom u The Washington Postu, u kojem je tvrdila da je bila žrtva 'obiteljskog zlostavljanja', ali nije spominjala ime bivšeg supruga, piše Jutarnji list.

Porota je utvrdila i da je Depp klevetao Heard preko njegovog odvjetnika Adama Waldmana, a ona je dobila dva milijuna dolara kompenzacijske štete.

36-godišnja glumica i njezina sestra Whitney Henriquez zajedno su se uputile u povoljnu kupovinu, a razgledavale su police s odjećom i razgovarale o bijelim hlačama.

Amber je pritom bila odjevena u bijelu košulju i široke hlače, a kosu je podignula u punđu. U ovom, za nju skromnijem, izdanju viđena je nakon što je javno priznala da si ne može priuštiti plaćanje 8,3 milijuna dolara odštete koju bi trebala isplatiti Deppu.

Njezina sestra bila je uz nju tijekom cijelog sudskog postupka, svjedočeći protiv Deppa i podijelivši iskrenu poruku u kojoj je iskazala svoju podršku Heard nakon presude, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2022 19:40