StoryEditor
Showbizzovu 911

Sluša li Jennifer Lopez preglasno glazbu? Policija se uvjerila mnogo puta da to nije istina, ali netko je uporno prijavljuje

Piše Mirjana Rašević
20. lipnja 2021. - 14:31

S jedne strane Jennifer Lopez 'cvjetaju ruže' u ponovnoj vezi sa Benom Affleckom, dok s druge strane slavna pjevačica i glumica 'muku muči' s osobom koja je svako malo, već šest mjeseci, prijavljuje dispečerima na 911 u Los Angelesu.

image
Jennifer Lopez nastupila je na inaguraciji novog američkog predsjednika
AFP

Pozivi službi 911 uglavnom su za teška djela kao što su pucnjave, pljačke i sl., dok se ovi pozivi koji se odnose na Jennifer Lopez odnose na glasnu glazbu. Isprva su vlasti vjerovale da je razlog lažnih poziva 911 politička ideologija (osoba je počela prijavljivati Lopez prije gotovo šest mjeseci, od njezinog nastupa na inauguraciji Joea Bidena), ali motivi te osobe još uvijek nisu jasni.

Vlasti još uvijek ne znaju tko zove, ali marljivo rade na tome kako bi to shvatile jer je ta osoba postala smetnja u njihovom radu jer na svaku prijavu oni po zakonu moraju izvršiti očevid. Međutim, teško je identificirati pojedinca jer ne zove s fiksne mreže.

image
Američki glumac opet je u vezi s J Lo
AFP

J Lo se u posljednje vrijeme često nalazi u vijestima, prvo zbog razdvajanja s Alexom Rodriguezom i ponovne romantične veze s Benom Affleckom. Dvoje glumaca, prozvani Bennifer, razdvojilo se prije 17 godina, 2004. nakon dvogodišnje veze. Par je ovih dana na ljetovanju, a vjerojatno je jedan od razloga i da se maknu iz Los Angelesa i odmore od lažnih poziva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2022 16:00