StoryEditor
ShowbizŠUŠKA SE, ŠUŠKA

'Slobodna' prva otkriva tko je dobio ponudu da bude 'Gospodin Savršeni': od naših izvora saznali smo identitet Dalmatinca koji će slamati srca Hrvatica

Piše Vinko Paić
13. ožujka 2019. - 20:08

Kad je te 2007. godine, 7. rujna, ušao u kuću "Big Brothera" na zagrebačkoj Dubravi, tada 24-godišnji Omišanin Stjepan Bekavac u showu je ostao 91 dan i bio jedan od favorita za pobjedu.

Dvanaest godina poslije, sve je izglednije kako ćemo naočitog Stipu opet gledati na malim ekranima jer, kako se šuška, upravo je on postao novi Gospodin Savršeni u drugoj sezoni popularnog showa RTL-a, za čiju će se ljubav boriti dvadesetak djevojaka.

Naši izvori potvrdili su nam kako je njihov novi junak u potpunoj suprotnosti od zvijezde prve sezone, bivšeg sportaša i manekena Gorana Jureneca, inače Hrvata s njemačkom adresom. Aktivno se bavi sportom, ima više od 35 godina i bio je kandidat jedne od prvih sezona "Big Brothera".

Sve to, kao i naše saznanje da je uistinu dobio poziv kreativne producentice showa Antonije Blaće, govori u prilog tome da bi Bekavac uistinu mogao biti taj koji će krenuti u potragu za ženom svog života pred kamerama i milijunskim auditorijem.

Novi 'Gospodin Savršeni' izabran je u zadnji tren i suprotnost je Goranu: tračevi kruže o drugom momku koji je odustao od snimanja

Iako s RTL-a nismo dobili službenu potvrdu, naši izvori nas uvjeravaju da će Bekavac uskoro u popularnom showu tražiti savršenu djevojku i nekima od njih slamati srca.

– Upravo sam ušao u dvoranu i krenuo na trening, ne bih govorio ništa o tome – rekao nam je Stipe nakon što smo ga nazvali i pitali da potvrdi šuškanja kako je postao novi Gospodin Savršeni.

S obzirom da su svi kandidati u showu vezani strogim ugovorom s RTL-om, onda ni ne čudi da bivši student hotelijerstva, koji se već dugi niz godina aktivno bavi borilačkim vještinama, nije mogao kazati nešto više.

Stipe Bekavac jedan je od naših najpoznatijih MMA boraca i u svojoj je dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ostvario niz zapaženih pobjeda.

'Upravo sam ušao u dvoranu...'

– Nemam djevojku, a najveća potpora sam sam sebi jer volim to što radim. Ako bi avantura bila dovoljno privlačna, definitivno bih opet prihvatio sudjelovanje u novom reality showu – kazao je prije pet godina Stipe za scenu.hr.

Njegov boravak u "Big Brotheru" obilježio je prisan odnos s kandidatkinjom Majom-Paolom Sestrić, koja je te četvrte sezone show završila kao drugoplasirana i u kući provela ukupno 105 dana.

S RTL-a su poručili kako će u novim nastavcima "Gospodina Savršenog", čije je snimanje tek počelo, a na televiziji bi se trebao početi prikazivati za nekoliko mjeseci, gledatelji i dalje biti svjedoci zanimljivih ljubavnih zgoda i nezgoda na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, pa i izvan granica Lijepe naše.

Pratit će se jedna lijepa priča u nastajanju uz ekskluzivne spojeve, puno adrenalina i uvid u svakodnevni život potencijalnog ljubavnog para.

Zbog iznimno velikog uspjeha showa među Hrvatima, na RTL-u, ubrzo nakon završetka druge sezone, planiraju početi s pripremama i treće, pa nema sumnje kako nas očekuje uzbudljiva televizijska godina u kojoj će neki tugovati, a neki se veseliti jer su pronašli pravu, istinsku ljubav za kojom su toliko tragali.

RTL: Zakopčani do grla

RTL Televiziji smo uputili upit u kojem smo zatražili potvrdu naših informacija da je Stipe Bekavac novi "Gospodin Savršeni", ali odgovor zasad nismo dobili. Što možda i govori dovoljno...

 

#GOSPODIN SAVRŠENI#STIPE BEKAVAC

Izdvojeno

08. srpanj 2020 06:20