StoryEditor
ShowbizDRUGI SVIJET

Slavnoj pjevačici dosta je glamuroznog života u SAD-u, želi preseliti kraj nas: Maštam kako biciklom idem po kruh, jedem, gledam svoje masline... 

Piše L.L.
14. siječnja 2020. - 20:42
Emma McIntyre/Getty Images/AFP

Jennifer Lopez je za časopis Vanity Fair dala veliki intervju, u kojemu je iskreno pričala o svojim najosobnijim željama i priznala zasićenost glamuroznim životom celebrityja u kojeg su oči uperene 24 sata dnevno.

Latino ljepotica priznala je da bih se voljela preseliti iz SAD-a i početi mirniji i prirodniji život u Italiji, gdje bi, nada se, uživala u miru i malim stvarima.

"Voljela bih živjeti negdje drugdje, na primjer u malenom gradu u Italiji ili na Baliju.

Htjela bih voditi jednostavniji život u prirodi, gdje se mogu voziti na biciklu, kupiti kruh, kojeg ću doma moći pojesti s mermeladom, moći jesti, slikati, sjediti na stolici iz koje imam predivan pogled na stablo masline ili krošnju hrasta. Imam takve maštarije" - otkrila je jedna od najslavnijih glumica i pjevačica na svijetu.

Rođena u New Yorku, Jennifer Lopez je većinu života provela na gradskom asfaltu, što joj je omogućilo da razvije globalnu karijeru, gotovo na svim područjima.

Za ulogu u posljednjem filmu koji je snimila, "Prevarantice s Wall Streeta", nagađalo se da bi mogla dobiti i nominaciju za Oscara.

"Ples i glazba moje su prve ljubavi, no prava ljubav mi je film" - i to je priznala.

Pojasnila je i zašto se posebno raduje skorašnjem nastupu u poluvremenu Super Bowla.

"Veliki je to trenutak i za latino žene. Nastup na najvećem američkom događaju i ta pozornica na koju ćemo se popeti Shakira i ja, to je važno i zbog trenutne situacije u zemlji", ocijenila je J. Lo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. rujan 2020 18:50