StoryEditor
Showbiz‘TRAGIČAN SLUČAJ‘

Bivša supruga slavnog glazbenika nađena mrtva na imanju u Londonu: lani su se razveli nakon 30 godina zbog fatalne Leane. Dickinson: Shrvani smo!

Piše PSD
18. svibnja 2020. - 20:58
Bruce Dickinson prošle godine u travnju u Sarajevu, gdje je imenovan ”počasnim građaninom”Profimedia

Bivša supruga frontmana grupe Iron Maiden, Brucea Dickinsona, pronađena je mrtva u njihovom nekadašnjem zajedničkom domu.

Paddy Bowden, koju je Dickinson napustio zbog fatalne instruktorice fitnessa i od koje se razveo u studenom prošle godine, nakon 29 godina braka, pronađena je mrtva u Chiswicku na zapadu Londona, a događaj je u medijima opisan kao "tragični slučaj", javlja Mirror.

O događaju se oglasio i slavni pjevač, koji je ustvrdio:

"Ovo je užasna tragedija, a čini se da je riječ o tragičnoj nesreći. Naša djeca Austin, Griffin i Kia i ja smo slomljeni. Iz poštovanja prema Paddy, nećemo davati nikakve dodatne komentare, ni izjave, u ovim teškim i bolnim vremenima za našu obitelj."

Hitna pomoć izvijestila je da su pozvani na mjesto događaja, no mogli su samo utvrditi smrt.

"Pozvani smo u 9:42 jutros zbog osobe kojoj nije dobro na adresu Barrowgate Road u Chiswicku. Poslali smo dva vozila, prvo je stiglo u roku dvije minute. Nažalost, pacijentica je već umrla", objavili su.

image
Bruce Dickinson na sceni na Floridi u lipnju 2019. godine
Profimedia


Slavni heavy metalac danas živi u Parizu s fitness instruktoricom Leanom Dolci, zbog koje je i ostavio Paddy.


Razvod težak 90 milijuna funti dogodio se četiri godine nakon što je Bruce izliječio karcinom grla i dva tumora na jeziku, a tijekom najteže faze u njegovom životu Paddy i djeca, 29-godišnji Austin, 27-godišnji Griffin i 28-godišnja Kia, bili su mu najvažnija podrška i pomoć.

No i Leana je već tada, kako se ispostavilo, bila blizu.

Bruce i Paddy vjenčali su se 1990. godine, nakon dvije godine hodanja.

Kad se saznalo za njegovu vezu s 15 godina mlađom Leanom i da napušta suprugu, javnost je bila ogorčena.


"Pobjeda raka dala mi je novi razlog za život. Moram živjeti život sad, svaku minutu, svaku sekundu, sad" - izjavio je tih dana u intervjuu za Rolling Stone.

Leana Dolci bila je, inače, dugogodišnja velika obožavateljica Iron Maidena.

- Pratila ih je posvuda, pogotovo posljednjih deset godina. Za to vrijeme se zbližila s Bruceom, čak je upoznala i njegovu djecu - izjavio je tada izvor blizak Dickinsonu za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

12. rujan 2020 20:13