ShowbizBlago im se

Sin Bon Jovija hvali se odmorom u Dubrovniku; na Instagramu objavio snimke sa luksuzne 60-metarske jahte, pogledajte kako samo uživaju

Piše L.L.
25. lipanj 2019. - 15:50

Poznati glazbenik Bon Jovi svoj je ljetni odmor ponovno odlučio provesti na našoj obali. Sa svojom 60-metarskom jahtom Rarity usidrio se u blizini Cavtata, a na njoj mu društvo prave supruga Dorothea Hurley te sinovi Romeo (15) i Jacob (17).

Jovi i Hurley u braku su već trideset godina, a imaju još i dvadesetčetverogodišnjeg sina Jesseja te godinu dana mlađu kći Stephanie Rose.

Oni se ovaj put nisu pridružili obiteljskom provodu, ali zato se sedamnaestogodišnji Jacob odlučio pohvaliti na Instagramu.

 

 

 

 

Naime, sin jednog od najpoznatijeg rokera današnjice na Instagram storyju objavio je snimke na kojima možemo vidjeti idilično okružje Cavtata, ali i djelić luksuzne jahte na kojoj uživa s obitelji.

Čini se da je već posjetio i Dubrovnik budući da je objavio kratku noćnu snimku iz Grada.

 

 

Ovo nije prvi put da je Bon Jovi za svoju ljetnu destinaciju odabrao Dubrovnik. Naime, posjetio ga je i 2011. godine, a čini se kako je i njegovom sinu prirastao srcu.

#DUBROVNIK#JAHTA#LJETOVANJE# DALMACIJA#BON JOVI