StoryEditor
ShowbizTV JESEN

Severina spontanošću na HTV-u pokazala zašto je takva zvijezda, krojem haljine otkrila koliko je guštala u ljetu; Uršula i Daniela blistale u crnom, evo koga smo sve snimili

Piše M.K.
10. rujna 2019. - 15:07

Brojne protagonistice javne scene, među kojima je dominirala Severina, okupile su se na predstavljanju jesenske sheme HRT-a, koja počinje 16. rujna, gdje su kao aduti, među ostalim, istaknuti dramski serijal ''General'' Antuna Vrdoljaka, dokumentarna serija ''Predsjednik'', glazbeni show ''The Voice''...

Splitska pjevačica nastupila je na prezentaciji, spontanošću oduševivši voditelje Danielu Trbović i Mirka Fodora i po tko zna koji put pokazavši zašto je tako velika zvijezda.

Komplimenti idu i haljini koju je odjenula, a koja je krojem otkrila "trakice" od bikinija, kao potvrdu da je Severina stigla i guštati morske gušte.

Uršula Tolj stigla je u raskošnoj crnoj kreaciji, a za crno u decentnijem kroju odlučila se glumica i voditeljica Ana Vučak Veljača, koja će od 1. listopada voditi novi kulinarski show "Kuhan i pečen".

U prezentaciju sheme uključila se i Marta Šimić Mrzlečki, voditeljica središnjeg Dnevnika HTV-a koja je govorila o novostima u Informativnom medijskom servisu.

Hrvatsku radioteleviziju naime iduće godine očekuju izuzetno važni projekti, praćenje hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije u prvoj polovici godine, kao i praćenje projekta Rijeka – Europska prijestolnica kulture.


Na prezentaciji nove jesenske sheme u televizijski studio ''Anton Marti'' stigla su i brojna druga poznata lica angažirana na nacionalnoj dalekovidnici, te suradnici.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 09:08