StoryEditor
Showbizčestitamo

Severina se udala danas na tajnom obredu u Istri!

Piše PSD.
25. rujna 2015. - 20:56
Severina Vučković udala se danas u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti, saznaje Glas Istre.

Sudbonosno "da" rekla je svom dvadesetosmogodišnjem odabraniku srca Igoru Kojiću. Iako je Severina na svom profilu na instagramu danas objavila fotografiju popraćenu tekstom "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22. 11.", a mediji su još i danas nagađali o datumu i mjestu njezina vjenčanja, par o kojem bruji cijela regija, odlučio se zavjetovati baš 25. rujna u Balama. Tu je vijest Glasu Istre potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini.

U društvu Severine i Igora, kako saznaju, bilo je malo gostiju i uzvanika, među kojima i Severinin slatki sin Aleksandar i mama Kata, te kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda. Sretni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati oženio baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Prelijepa mlada nosila je dugu, bijelu i veoma decentnu vjenčanicu, dok je mladoženja imao elegantno odijelo i leptir-mašnu.


 PSD, FOTO: BILJANA GAURINA / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. veljača 2021 19:46