StoryEditor
ShowbizPale teške riječi

Severina i Milan još se ne mogu dogovoriti oko školovanja sina: žustra rasprava u sudnici pretvorila se u svađu, Splićanka Popoviću pred svim odbrusila 'Seljačino'!

Piše J.V.
13. lipnja 2018. - 21:32

Nakon odluke suda koji je potvrdio da Severina Kojić i Milan Popović imaju pravo na podjednako provođenje vremena sa svojim sinom Aleksandrom, bivši supružnici trebaju se usuglasiti i oko ostalih važnih pitanja u djetetovu životu.

Na jednoj od točaka je 'zapelo', o čemu se već pisalo u medijima. Popović i Severina ne mogu se naime dogovoriti gdje će se dijete školovati, a nije izgledno da će uskoro doći do zajedničkog rješenja.

'Moje dijete je prije svega Hrvat i učit će o padu Vukovara!': u javnost procurili detalji sa suđenja, evo što je sve Seve Milanu 'sasula' u dopisu

Detalje s najnovijeg ročišta, koje se odigralo u ponedjeljak, i ovaj put donosi srpski tabloid Blic. Prema njihovu pisanju u sudnici je bilo žustrije no ikad, a pale su i neke teške riječi.

Tako je Seve na Milanove argumente reagirala tako što mu je nakon rasprave pred svima odbrusila 'Seljačino', što je izazvalo, ne možemo ne primijetiti, veliko oduševljenje javnosti. No kako se ipak ne radi o temi koja bi i na koji način mogla biti 'ležerna' ili zabavna, komentare nećemo prenositi.

'Incident' se dogodio navodno nakon što su izišli iz sudnice, a pjevačica se više nije mogla suzdržati, pa se okrenula i pred svima lijepo rekla bivšemu što točno o njemu misli. On je pak, ostao hladan, prethodno rekavši u sudnici kako uopće ne misli da će uskoro doći do dogovora.

Tako se i čini. Jedina opcija koju Splićanka za sada priznaje osnovna je škola "Jordonovac", no Milan ustraje u upisu Aleksandra u američku, internacionalnu školu. Njegova namjera je da dijete nauči što više jezika, proširi vidike i razvija talente, kako prenosi Blic.

U tom bi slučaju otac naravno snosio i troškove školovanja, no Severina upis u hrvatsku školu argumentira željom da Aleksandar kao Hrvat najprije nauči svoj, a potom i ostale jezike. Uz to, smatra da blizina mjestu stanovanja pogoduje upisu u tu školu, kao i socijalizacija s djecom i cjelokupan način života.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 18:17