StoryEditor
Showbiz'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

Renata će biti neprepoznatljiva, Giuliano u žiriju brutalan

Piše PSD.
28. listopada 2015. - 16:23
Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" gledat ćemo Giuliana, čije transformacije iz prve sezone, u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nede Ukraden, Tarkana, Lou Bega, gledatelji još uvijek pamte.

Sada će Giuliano uživati u sjajnim transformacijama natjecatelja druge sezone.

"Ja sam tu veteran. Prošao sam sve i svašta, osim ovoga da budem žiri. Bit ću brutalan! Neću štedjeti nikoga, sve ću im u facu reći!" - kroz osmijeh je kazao Giuliano i odmah se ispravio:

"Šalu na stranu, ja znam kako je njima, tako da ću biti blagonaklon!"

Giuliano će tako, među ostalim, ocjenjivati Renatu Sabljak u ulozi Princea s hitom "Kiss".

"Čarolija tog glasa je u spektru boja koje on ima. Sve će mi biti izazov!" - ustvrdila je Renata, koja je iz šminke izišla - neprepoznatljiva.

Maja Šuput će kao Donna Summer pjevati "Hot Stuff", presretna je što je konačno žena.

"Prvo, ona je top diva, drugo pjesma mi je ludilo! Ona ima vrlo minimalizirane pokrete. Možda je original malo prespor, ja bi ga još nabrijala! Neće biti nikakvih problema, ovo što ona pjeva, ja pjevam po kući! Ovu točku zaista ne smijete propustiti!" - upozorila je Maja gledatelje.

Rekoh sebi: Oh, zaboga!

Pobjednika prošle epizode, Luku Bulića, sada ćemo gledati u jednoj nježnijoj varijanti.

"Rekoh sebi: Oh, zaboga!" - prisjetio se Luka svoje prve reakcije na velšku pjevačicu Duffy.

"Definitivno jedno od težih iskustava u mom životu. Cura puno pleše, što nije u redu od nje spram mene. Baš vidiš da namjerno pleše bezobrazno. Taj spot su radili znajući da ću ga ja u ovom showu izvoditi! Četiri frajera oko mene, jedan me vrti, onda plešemo svi zajedno nešto, ona zgodna, a ja ne znam kako ću biti tako zgodan..." - jadao se Luka, koji će nastupiti s njezinom pjesmom 'Well, Well, Well'.

Baš kao i Luka, i Ivana Marić priupitala je gljivu što joj je skrivila. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske estrade, Duška Lokina.

"Dobro jutro Dalmacijo" zapjevat će Ivana na bini.

"Duško je stvarno jedan vesel i živahan čovjek, pravi je vragolan. Moram boju glasa malo transformirati. Mislim da
će moja frizura biti ključna!" - zaključila je.

Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u dancericu Ellu, Sašu Lozara kao Leann Rimes, Dušana Bućana kao Boneya M., a Maju Posavec kao Toni Braxton.

PSD, FOTO: NOVA TV

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 14:24