StoryEditor
Showbiz'Jesam li jedini?'

Pušten spot za pjesmu s kojom Roko ide na Eurosong, kraj je mnoge zbunio: publika nakon prvih dojmova ima samo jednu želju, a ona nema veze s viđenim

Piše L. L.
11. travnja 2019. - 20:20

Danas je na službenom eurovizijskom kanalu pušten spot za pjesmu s kojom će se Roko Blažević natjecati na ovogodišnjem Eurosongu.

Podsjećamo, Splićanin na natjecanje, 64. po redu, ide s pjesmom "The Dream", a nastupit će u drugoj polufinalnoj emisiji. Po svemu sudeći, pjevat će na mješavini engleskog i hrvatskog jezika, što je veliki dio publike dočekao s nezadovoljstvom.

Komentari su se, naime, nakon što je spot izišao, kretali baš u tom smjeru. "Jesam li ja jedini koji bi izbacio engleske dijelove", priupitao se jedan korisnik YouTubea, a ostali su ideju podržali.

 

No spot je, s druge strane, naišao na sveopće odobravanje, barem ako je suditi prema komentarima. Snimljen kao da je između zbilje i sna, Roko tumara tamnim hodnicima dok na kraju gledatelja ne iznenadi zasljepljujuće svjetlo. Taj su dio objasnili ovako:

"Zagonetnim krajem videospota, kada Roko prolazi kroz posljednji prolaz, velikim bljeskom i svjetlinom nagovještamo konceptualni rasplet koji će se dogoditi na eurovizijskoj pozornici i tako ćemo savršeno zaokružiti našu umjetničku cjelinu", stoji u izjavi šefice hrvatske delegacije Elizabeth Homsi, autora koncepta Jacquesa Houdeka i Mihovila Beka te redatelja Darija Lepoglaveca.

#EUROSONG#ROKO BLAŽEVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 20:50