StoryEditor
ShowbizNJIHOVA STVAR

Proučava se gdje putuje Igor, a gdje Severina, obožavatelj je proučio medaljon na poprsju pjevačice: Sv. Nektarije se slavi na Splićanki važan dan

Piše M.K.
14. rujna 2020. - 14:28
Severina prije par dana u Zagrebu: Nisam imala teške simptome, dobro samDamir Krajač/Cropix

Jesu li Severina i Igor još uvijek skupa ili nisu, jesu li svekar i svekrva kumovali raspadu braka jednog od medijski najpraćenijih parova, gdje je Splićanka ljetovala i što je za to vrijeme radio njezin bračni drug višekratno se i višemjesečno razvlači po valjda svim hrvatskim medijima. I susjednim naravno.

Dovoljno je bilo da Igor Kojić preko vikenda objavi fotografiju u društvu rodice Katje, snimljenu u Skradinu, da se javnost upita gdje je supruga i izvijesti da se javila prije sat vremena sa senzualnom fotografijom, uz koju je navela kako se osjeća - ponedjeljkasto.

Za svoje "ponedjeljkasto izdanje" Severina je, očekivano, pobrala komplimente kako je prekrasna i prelijepa, a prizor je posebno zaokupio jednog obožavatelj/icu pjevačice.

On ju je, naime, upitao: Je li ovo Sveti Nektarije na privjesku?

Kako, priznajemo, nismo nikad čuli za spomenutog sveca, krenuli smo se informirati i odmah uočili zgodnu podudarnost: grčki monah Sveti Nektarije, koji je bio nadstojnik manastira na otoku Egina pored Atene, i koji je preminuo 1920. godine, slavi se 22. studenoga, na isti dan na koji su Kojići organizirali svoje raskošno svadbeno slavlje u beogradskom hotelu "Avala".

Svetom Nektariju, kako se navodi, mole se vjernici u posebnim teškoćama i pripisuju mu se brojne čudotvorne pomoći.

Podsjetimo, Severina i Igor Kojić bračne su zavjete razmijenili u tajnosti u istarskim Balama, u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice, 25. rujna 2015. godine, a 22. studenog su upriličili raskošnu beogadsku proslavu za prijatelje, familiju, kolege, o kojoj se danima pisalo.

Na njoj se okupilo petstotinjak uzvanika, a ulaznice za vjenčanje izgledale su poput kazališnih karata, a cijelu ceremoniju pod nazivom "Moje srpsko vjenčanje" režirao je slovenski redatelj Tomaž Pandur.

Ovih dana Severina je privukla pažnju i pojavom na zagrebačkim ulicama, gdje se s bivšim partnerom Milanom Popovićem našla na Općinskom kaznenom sudu, na kojem je Popović podnio privatnu tužbu za klevetu protiv nje i njezinog bivšeg odvjetnika Darija Budimira. 

image
Damir Krajač/Cropix


Pjevačica je blistala u bijeloj ljetnoj haljini s uzorkom crnih zvjezdica i, kako su prenijeli mediji, na temu preboljenog Covida-19 ustvrdila kako nije imala teške simptome.

- Sad se osjećam dobro - rekla je Splićanka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. prosinac 2020 18:50