StoryEditor
ShowbizKolege u šoku

Pronađen mrtav u hotelskoj sobi: poznati producent serije koja je i u Hrvatskoj dobila svoju verziju preminuo od ozljeda vatrenim oružjem, riječ je o samoubojstvu

8. siječnja 2020. - 11:38

Silvio Horta, autor hit serije "Ružna Betty", koja je u Hrvatskoj dobila i svoju inačicu ("Ne daj se, Nina") pronađen je mrtav u sobi motela u Miamiju u kojem je odsjedao, javlja Variety.

Američki mediji prenose da su na njemu pronađene ozljede nanesene vatrenim oružjem, a iako se sumnjalo da je riječ o ubojstvu, potvrđeno je naknadno da si je Horta oduzeo život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvio Horta (@silvioh) on

U svojemu televizijskom radu najpoznatiji je ostao kao producent serije "Ružna Betty", na kojoj je radio četiri sezone. Glumica America Ferrera preko društvenih je mreža izrazila sućut obitelji preminulog.

"Zaprepaštena sam vijestima. Njegova kreativnost i talent donijeli su meni i cijeloj ekipi puno sreće i veselja. U mislima sam s njegovom obitelji, koja je sada sigurno u velikoj boli, kao i ostatak ekipe Ružne Betty, koja ovo sigurno smatra velikim gubitkom", napisala je pored zajedničke fotografije s dodjele Zlatnih globusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

Svoju je tugu izrazila i glumica Vanessa Williams, kao i njezin kolega Christopher Gorham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. rujan 2020 05:31