StoryEditor
ShowbizPovratak supruzi

Princ Harry napustio Veliku Britaniju prije rođendana kraljice Elizabete II.: viđen kako terencem napušta aerodrom u L.A.-u

Piše PSD
21. travnja 2021. - 12:15

Princ Harry fotografiran je utorak na povratku iz Velike Britanije u zračnoj luci u Los Angelesu. U Londonu je bio na sprovodu svoga djeda princa Philipa i nije bilo poznato hoće li ondje ostati još nekoliko dana kako bi u srijedu 21. travnja proslavio 95. rođendan svoje bake kraljice Elizabete II. Međutim, očito je želio doći kući svojoj supruzi Meghan Markle, koja je trudna s djevojčicom i njihovom sinu Archieju koji sljedeći mjesec puni dvije godine, piše magazin Hello.

Fotografije koje su objavili britanski tabloidi otkrivaju da je Harry krenuo letom American Airlinesa iz Londona i sletio u LAX u utorak nešto iza 13:30 po lokalnom vremenu. Nakon toga je viđen njegov crni terenac kako napušta privatni terminal aerodroma i ponovno dolazi u Montecito, Santa Barbara oko 16 sati.

image
Ben Stansall/AFP

Harry je u Veliku Britaniju doputovao tjedan dana prije sprovoda kako bi mogao odraditi karantenu u Frogmore Cottagea, kući u kojoj je živio sa suprugom Meghan prije nego što su se odlučili preseliti u SAD. U ožujku prošle godine njih dvoje su se odlučili povući iz kraljevske obitelji i otada žive u Montecitu u Kaliforniji.

Meghan, koja bi trebala roditi ovog ljeta, nije mogla prisustvovati sprovodu jer joj je liječnik savjetovao da ne leti. Iako mu se ona nije mogla pridružiti na svečanom i tužnom događaju, ipak je pokojnom vojvodi odala počast vrlo živopisnim vijencem s nacionalnim cvijetom Grčke koju je princ Philip iznimno volio i božikovine koja je zaštitni znak kraljevskih marinaca.

image
Gareth Fuller/AFP

Na sprovodu se činilo kako braća i prinčevi William i Harry ugodno razgovaraju iako je otprije poznato da su zahladili odnose. Ipak neki članovi obitelji ignorirali su odmetnutog princa, a zbog njegovog uranjenog odlaska mnogi nagađaju kako odnosi unutar dvora ipak još nisu do kraja riješeni.

item - id = 1092900
related id = 0 -> 1127106
related id = 1 -> 1124823
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 04:36