StoryEditor
ShowbizBrutalni komentari

Primala je svakakve uvrede na račun izgleda, ali u 54. godini može posramiti i mnoge duplo mlađe: glumica proslavila rođendan, izgleda bolje nego ikad

Piše J. V.
26. ožujka 2019. - 21:34
profimedia-0388792228

Sarah Jessica Parker svojom je ulogom u seriji "Seks i grad" nadmašila okvire samo jedne u nizu glumica u "ženskim" serijama, protisnula se u ikonu, postala primjer ženske neovisnosti, samostalnosti, sposobnosti.

No to ju nije lišilo komentara "trolova" na društvenim mrežama, zlonamjernih i ponekad prilično brutalnih, sve na temu njenoga fizičkoga izgleda

Zgodna Jessica uzvraćala je i sama često kako nije "klasična ljepotica", a svoj je stil pretvorila u brend. Povoljan i nosiv, ali na tragu njenih kombinacija iz kultne serije o četiri njujorčanke koje svoje poslovne karijere mogu u svakome trenutku prekinuti da odu na ručak s prijateljicama, preplatiti obrok, zavesti barem tri konobara, jednoga od njih odvesti kući i vratiti se na posao kao da ništa nije bilo.

 

U garderobi je bila barem petina šarma serije, lik Carrie koji je Parker tumačila, imao je pun ormar cipela i debeli minus na računu, uz to je uvijek izgledala sjajno i dotjerano.

 

A jučer je Sarah Jessica proslavila 54. rođendan i objavom uspjela začepiti usta svima koji su ikada imali nešto negativno reći o njenome fizičkom izgledu. Kako su primijetili njeni pratitelji, izgleda bolje nego ikad, što je samo dokaz da se brigom o sebi čuda mogu napraviti. 

A i da nije sve u lijepome licu, ima nešto i u - šarmu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 19:49