StoryEditor
ShowbizSlučajnost?

Preljubnik u stvarnom životu i na ekranu: Dominic West navodno će glumiti Charlesa u ‘Kruni‘, u prvom planu bit će afera o kojoj je brujao svijet

Piše M. Č.
20. listopada 2020. - 23:05
Valerie Macon/AFP

Dominic West navodno će portretirati princa Charlesa u posljednje dvije sezone Netflixove serije "Kruna", koje će se baviti i raspadom Charlesova braka s princezom Dianom i izvanbračnom aferom s Camillom Parker Bowles, svojom sadašnjom suprugom. Vijest se pojavila samo desetak dana nakon što su se britanski i svjetski tabloidi opsežno bavili izljevima nježnosti između 50-godišnjeg oženjenog Dominica i 31-godišnje glumice Lily James tijekom njihova kratkog boravka u Rimu. Na fotografijama koje su snimljene na ulicama Rima Dominic i Lily su se strastveno ljubili tijekom večere, a očevici tvrde kako nisu skidali ruke jedno s drugog ni u zrakoplovu i na aerodromu nakon što su doputovali u Rim.

Dominicova afera šefovima serije "Kruna" ne predstavlja nikakvu prepreku, uostalom, za glumca je to samo dodatno iskustvo koje će mu dobro doći za portretiranje Charlesa, koji je također varao svoju suprugu. A sigurno će mu dobro poslužiti i iskustvo iz serije "Preljub", u kojoj glumi Noaha Sollowaya, koji ima izvanbračnu aferu s mlađom ženom koju glumi Ruth Wilson.

Lily James je nedavno prekinula vezu s 37-godišnjim Mattom Smithom, koji je u seriji "Kruna" u prve dvije sezone glumio princa Philipa, supruga kraljice Elizabethe. Tijekom romantičnog vikenda u Rimu Lily i Dominic su proveli dvije noći u apartmanu na vrhu hotela De La Ville, s panoramskim pogledom na grad, samo dvije minute udaljenom od Španjolskih stepenica.

Nakon što su se vratili u Englesku, Dominicova 49-godišnja supruga Catherine Fitzgerald, koja je prijateljima rekla da je šokirana i shrvana nakon objave fotografija iz Rima jer je bila uvjerena da imaju dobar brak, iznenadila je javnost pojavivši se sa suprugom pred fotoreporterima u pokušaju da pokažu kako je njihova bračna zajednica i dalje snažna.

No, Dominic ni tada, kao ni u Rimu, nije na ruci imao vjenčani prsten, a Catherine je svoju ruku na kojoj bi se prsten trebao nalaziti skrivala u džepu hlača. Dominic je na sebi imao istu odjeću koju je nosio dok je bio s Lily u Rimu, s dodatkom smeđe jakne. S namještenim osmijesima na licima, bračni par je fotoreporterima dao komad papira na kojemu su bile ponovljene riječi koje je Dominic već bio izrekao pred kamerama: "Naš brak je snažan i mi smo još uvijek zajedno." Hoće li to potrajati, i koliko, vrijeme će pokazati.

Dominic i Catherine imaju četvero djece, 13-godišnju Doru, 12-godišnjeg Senana, 11-godišnjeg Francisa i sedmogodišnju Christabel, a on ima i 21-godišnju kćer Marthu iz prijašnje veze s Polly Astor.

Nedavno je BBC potvrdio da je počelo snimanje trodijelne romantične komedije/drame "The Pursuit of Love", adaptacije istoimenog romana Nancy Mitford u kojoj glume Lily, Dominic, Emily Beecham i Andrew Scott. Priča o ljubavi i prijateljstvu snimala se na lokacijama u Bristolu i Bathu, a je li na setu započela veza između Lily i Dominica, zasad nije poznato. MČ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. studeni 2020 11:32