StoryEditor
ShowbizPao i zlatni 'botun'

Povratnik 'Supertalenta' studio pretvorio u kafanu, Tomčić se zamalo posvađala s natjecateljicom, no tek je ovaj nastup podijelio Hrvate: 'Po meni ovo nije talent, al ok'

Piše J. V.
15. listopada 2018. - 11:17
43740436_332179227339900_5604132739213617342_n

Ovosezonski "Supertalent" otkrio nam je nekoliko stvari. Prvo, jedini talent koji Hrvati vole pogledati, prepoznaju i cijene je ples. Pogotovo kada se odvije u paru, o plesnim skupinama ne moramo ni govoriti posebno.

Čak i žiri koji pokušava iz emisije u emisiju zvučati sve strože nema što reći protiv dobro uvježbane plesne skupine, pa takve redovito i - prolaze. U sinoćnjoj emisiji imali smo priliku vidjeti drugi zlatni "botun" ove sezone, a njega je zaslužila koreografija plesne ekipe Modus klub, koji se se pohvalili da su nastupali jednom i ispred predsjednice države.

Moguće da je taj podatak malo ponio i najstrožu članicu žirija, Martinu Tomčić, koja nije skrivala oduševljenje, pa je i zaslužna za udaranje gumba. Ekipa je prošla pravo u finale.

No nisu sinoć svi oduševili strogu sutkinju. Druga stvar kojoj nas iz emisije u emisiju uči "Supertalent" je upravo to: u nekom trenutku Martina Tomčić će reći nešto na što će se zakačiti malo temperamentniji natjecatelj i eto problema.

Sinoć se tako uspjela gotovo posvađati s trbušnom plesačicom Sarom Saršon koja se usudila plesati sa sabljama, što je ovoj zasmetalo - umanjilo je fascinantnost samoga plesa, umjetnost koja se mogla odvrtjeti pred svima. Nakon što je ova na to odgovorila, sutkinja ju je zamolila da prestane sa svojim frustracijama. Dobila je repliku i na to:

"Znamo tko ovdje ima osobne frustracije, a to nisam ja", izjavila je plesačica i udaljila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakva hrabrost! ⚔ #SupertalentHR #Supertalent #GotTalent #Hrvatska

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

A dok je Tomčić vodila osobne bitke, Maja Šuput uživala je u nastupu "staroga prijatelja". Mujo Memić već je nešto poput legende "Supertalenta", jer ovo je treća godina da se prijavljuje. Uvjerili smo se tako sinoć i da se upornost isplati; njegovu odabranu "cajku" iz sveg grla je pjevala i Šuput i publika koju je pjevačica bodrila, pa se sve pretvorilo u polukafanski nastup iz snova za simpatičnoga Muju.

Dobio je, dakako, četiri "iksa", ali je zato kasnije s Majom pojeo - ćevape.

Da ne bi ispalo da kod Maje sve prolazi, evo i jedan njen komentar koji nije nimalo blag, a zaslužila ga je Zorica Sekulić koja je otpjevala Danijelin hit "Neka mi ne svane".

"Vidi se da ste vi simpatična osoba i čak vas nije bilo tako strašno slušati, ali ne znate pjevati", poručila joj je Maja uz dodatak da se slobodno nastavi time baviti, ali samo za zabavu. 

No ono u što smo sasvim sigurni, a "Supertalent" nas je i to naučio, je da nije svaki "talent" odobren od strane baš svih Hrvata. Klara Jurković ima zaista neobičnu sposobnost mogućnosti govora unazad - žiri joj je zadavao najteže rečenice i riječi koje bi zatim ova djevojka bez greške izgovorila unatrag.

Iako je od žirija zaslužila prolaz, Klara na Instagramu "Supertalenta" i nije dobila najbolje osvrte komentatora.

"Po meni ovo nije talent, al OK", komentiraju nastup, ne sviđa im se, ali ju - toleriraju. 

#SUPERTALENT#MAJA šUPUT#MARTINA TOMčIć#ZORICA SEKULIć#KLARA JURKOVIć#MUJO MEMIć#MODUS KLUB

Izdvojeno