StoryEditor
ShowbizStalno se smješkao

Poruka odbjegloj princezi Charlene? Albert od Monaka se na crvenom tepihu pojavio u zanimljivom društvu: svi su primijetili sličnost dviju ljepotica

Piše M. P.
1. listopada 2021. - 09:57

Princ Albert od Monaka pojavio se na premijeri filma o Jamesu Bondu "No Time To Die" u Monte Carlu, dok je njegova supruga, princeza Charlene, i dalje u Južnoafričkoj Republici, piše Jutarnji list.

No, princ nije pretjerano žalio zbog toga pa se na crvenom tepihu zabavljao u društvu slavne glumice Sharon Stone. Njih su se dvoje poljubili u obraz prilikom susreta i nastavili veselo čavrljati dok su pozirali okupljenim fotografima.

Zvijezda "Sirovih strasti" djelovala je počašćeno što je u njegovu društvu, a mnogi su primijetili da je slična princezi Charlene.

O 'odbjegloj' princezi posljednjih se mjeseci sve učestalije šuška da je pobjegla od princa jer je nezadovoljna u braku, no princ Albert nedavno je opovrgnuo te glasine.

image
Valery Hache/AFP

"Princeza Charlene nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi onda preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena kako bi ga provela s bratom i prijateljima. Njezin je boravak trebao trajati samo tjedan dana, maksimalno 10 dana, no još uvijek je tamo jer je imala infekciju i određene medicinske komplikacije uzrokovane njome", rekao je princ Albert u nedavnom intervjuu za People.

Princeza Charlene je sredinom svibnja otputovala u Afriku, no ubrzo su se pojavile komplikacije povezane sa zahvatom podizanja sinusa i koštanog transplantata koji je napravila prije putovanja kao dio pripreme za zubne impantate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 03:17