StoryEditor
ShowbizDugačka lista

Pomoć stradalima u razornoj eksploziji u Bejrutu stiže od poznatih: George i Amal Clooney donirali 100 tisuća dolara libanonskim udrugama

7. kolovoza 2020. - 12:30
Tiziana Fabi/AFP

George i Amal Clooney donirali su 100 tisuća dolara libanonskim humanitarnim udrugama nakon smtronosne eksplozije u kojoj je poginulo 135 i ranjeno 5000 ljudi u Bejrutu gdje je Amal rođena, piše Daily Mail.

"Duboko smo zabrinuti zbog stanovnika Bejruta i razaranja s kojima su se suočili proteklih dana. Tri humanitarne organizacije koje pružaju hitnu pomoć na terenu: libanonski Crveni križ, Impact Lebanon i Baytna Baytak", priopćio je slavni par.

Oskarovac Clooney (59) i Amal (42), odvjetnica specijalizirana za ljudska prava, dodali su da će "donirati 100.000 dolara tim organizacijama i da se nadaju će i drugi pomoći na sve moguće načine".

Amal je rođena u Bejrutu gdje je živjela do druge godine života kada se s obitelji odselila zbog građanskog rata. Odrasla je u Engleskoj i studirala je na Oxfordu.

Pomoć stradalima u razornoj eksploziji najavile su i druge slavne osobe, poput Salme Hayek, Naomi Campbell, Ariane Grande, Kate HudsonHeidi Klum, navodi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. rujan 2020 08:41