StoryEditor
ShowbizKOMPLIMENT I PO

Pogledajte koju je lijepu Dalmatinku među stotinama izabrao redatelj hit serije: Saru i filmskog ljepotana zajedno su šminkali, evo što je otkrila

Piše L.L.
17. siječnja 2020. - 16:53

Da je jedna od protagonistica najnovijeg teasera za drugu sezonu odlične HBO-ove serije "The New Pope", brzo se pročulo po Šibeniku.

Lijepu Saru Vulinović Zlatan za reklamu je izabrao osobno Paolo Sorrentino, redatelj serije čija je glavna zvijezda nešto zreliji, no još uvijek vrlo atraktivni Jude Law.

Šibenska manekenka tako je dobila prigodu upoznati prekaljenog zavodnika.

- Što ćete to objavljivati, u kadru se vidim na sekundu ipo! - komentirala je skromno za Šibenik.in, kad su je kontaktirali, ali je i ispričala par detalja.

- Sorrentino me izabrao na castingu. Kako smo jedna druga cura i ja bile ‘madre natura’, imale smo čast šminkati se u istoj prostoriji s Judeom. Zbog pravila produkcije ipak nismo se smjeli fotografirati s njim - otkrila je lijepa Dalmatinka.

TV serija u deset epizoda donosi priču o prvom američkom papi. U ulozi mladog i šarmantnog pape Pia XIII briljirao je britanski glumac Jude Law, kojemu je kontroverzna uloga donijela i nominaciju za Zlatni globus.

item - id = 1000525
related id = 0 -> 1141790
related id = 1 -> 1045277
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 14:46