StoryEditor
ShowbizRITAM JEN, DVA

Pogledajte kako su se na TBF-u 'razbacale' poznate glumice: atraktivna Ukrajinka i lijepa Drnišanka vrhunski se provele pod borovima Sustipana

Piše M.K.
12. srpnja 2017. - 12:23

U moru splitskih lica koja su oduševljeno naizust pjevala uz raspoložene "ping-pongere" iz TBF-a, bilo je i onih poznatih također sa pozornice. Kazališne.

Obuzetu ritmom naš je fotoreporter snimio i atraktivnu splitsku glumicu sa ukrajinskim rodnim listom, Anastasiju Jankovsku, koja je guštala pod borovima Sustipana u društvu kolege Nikše Arčanina.

'Di god se okrenen guzice i sise gledaju u Šimlešu!': pjevao je TBF s pozornice, Splićani ovacijama ispratili stihove! Evo na što su još reagirali

Drnišanka koja u posljednje vrijeme, osim ulogama, redovito biva komplimentirana i zbog svoje treningom dojmljivo dotjerane figure, Ecija Ojdanić, također nije mogla proći nezapaženo. 

Uz ritam 'Ye'n dva' kultni TBF-ovci otvorili San Sustipanske noći; Saša Antić zbog zdravstvenih problema napustio pozornicu!​Da je sa Splićanima dijelila ushićenje izvedbama Mlađe, Saše, Luke, Čelana i ekipe, ove fotografije zorno svjedoče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. kolovoz 2022 07:28