StoryEditor
ShowbizBile smo ‘naše‘

Pogledajte emotivni video kojim se Severina oprostila od Marine Tucaković: ‘U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala kako sam‘

Piše PSD
20. rujna 2021. - 17:02

Još jedna od zvijezda koja se odlučila javno oprostiti od Marine Tucaković koja je jučer preminula u 67. godini je i Severina Vučković. Na svom Instagram profilu posvetila joj je emotivnu objavu, crno-bijelu snimku s jednog večernjeg druženja i poduži tekst.

- Nitko nije znao sakrit suze k'o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje nitko nije pisao kao ona; bila je pismena i muzikalna, njeni su se tekstovi organski lijepili za glazbu. Zato je bila najbolja. Barem 50% pjesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače. Imala sam sreću jer je pisala i za mene... "Srce, imam za tebe tekst..." I pošalje mi 'Imaš pravo'... 'Tridesete'… Ali pamtit ću je po veselju, nagovorila me na 'Silikone', umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je itko bio duhovit, bila je ona. Bile smo “naše”, znala je opčarati ljude svojom nevjerojatnom lucidnošću i duhovitošću… U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala kako sam, napisala je Severina.

"Kako je mali?"

"Dobro je, Maki… Ako te ne stave u čitanke, puštat ću mu tvoje pjesme… Dobro smo, Maki... Kako si ti?"

"A evo, šta znam, čas dobro, čas loše, ali guram…"

Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava…

"U jednom danu se rodiš, umreš, zaljubiš, upoznaš osobu koja ti promeni život, u jednom danu se sve dogodi..." 

Napisala je Severina i dodala da je pamti upravo onakvu kakva je u videu koji je objavila.

item - id = 1128719
related id = 0 -> 1134959
related id = 1 -> 1133877
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2021 02:33