StoryEditor

POD KONTROLOM Struja 'obasjala' Spaladium Arenu, puštene u prodaju ulaznice za Gunse

Piše PSD.
15. ožujka 2012. - 10:48

Puštene su u prodaju ulaznice za splitski koncert Guns N’ Roses, koji će zaprašiti u Spaladium Areni 17. srpnja. Karte za rock zgoditak mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni Spaladium Arene, po cijeni od 290 kuna za parter, 320 kuna za tribine, 350 kuna za tzv. golden circle, te 500 kuna za VIP zonu.

Na tržištu su i ulaznice za koncert grupe The Cult, koji je planiran za 3. srpnja, s pretprodajnom cijenom od 190 kuna do 24. ožujka, nakon čega će iznositi 220 kuna za parter, odnosno 240 kuna za tribine. Pronašli smo rješenje za uključenje električne energije kako bi se Spaladiumu omogućilo operativno funkcioniranje, uz apsolutnu sigurnost objekta.

Sa sigurnošću možemo potvrditi ova dva iznimna koncerta, grupa The Cult i Guns N’ Roses u srpnju, koja su kruna našeg dvoipolgodišnjeg radaistaknuo je direktor Spaladium Arene Srđan Žižak. Gunsi u Split dolaze nakon što će 15. travnja biti primljeni u Rock and Roll Hall of Fame u Clevelandu.

Ondje će se, dakle, okupiti originalna postava legendarnih Gunsa nakon punih 15 godina, što je potvrdio klavijaturist benda Dizzy Reed, koji nije član izvorne petorke.

The Cult je ostavio neizbrisiv trag u rock and rollu, jedan je od najznačajnijih britanskih rock bendova osamdesetih i devedesetih, a deveti album “Choice of Wapon”, koji će izići u svibnju, ponovno su snimili s čuvenim producentom Bobom Rockom, koji je producirao kultni “Sonic Temple”.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. studeni 2020 17:33