StoryEditor
ShowbizVideo Music Awards

Pjevačicu 'uništili' nakon loše izvedbe, na crvenom tepihu nikad više celulita: jedan nastup bacio je sasvim novo svjetlo na razvod o kojemu bruji svijet, pogledajte trenutke večeri

Piše J. V.
27. kolovoza 2019. - 13:23

MTV-jeve Video Music nagrade gledateljima su željnima dobrih nastupa donijele nekoliko neočekivano loših trenutaka, no zato na planu ljubavnih zavrzlama, drame i emocija nisu podbacile. 

Inače omiljena i s vojskom obožavatelja, Taylor Swift pobrinula se za ovo prvo. Njen nastup uz "playback", nimalo iznenađujuću scenografiju i hrpu već viđenih plesnih pokreta ostavio je na samome početku gledatelje razočaranima - u komentarima na Twitteru Taylor su, malo je reći, "uništili".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Video Music Awards (@vmas) on

Ništa manje nisu "ispalili" voditeljske sposobnosti stand up komičara Sebastiana Maniscalca koji je nevještim šalama na račun milenijalaca ostavio publiku (milenijalaca) sasvim ravnodušnom. 

"Ovaj voditelj se sramoti. Preočito je da je jedan od onih muških komičara koji izvedu tri "sigurne" šale i očekuju ovacije kao da su napravili tko zna što. Sjedni i počni se brinuti o činjenici da gubiš kosu", poklopili su ga iz magazina Affinity.

Trenutak koji je konačno trgnuo publiku uspavanu lošim šalama i u najmanju ruku prosječnim nastupima, bio je onaj u kojemu se na pozornicu popela Miley Cyrus. Friško razvedena i u medijima opisana kao ona koja je za to "kriva", "divlja" Miley ponudila je emotivni nastup koji baca sasvim novo svjetlo na dramu oko prekida ljubavi s Liamom Hemsworthom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Video Music Awards (@vmas) on

U eter je njena izvedba išla kao crno-bijela snimka, a bez ikakvih "kerefeka", samo s nekoliko pratećih pjevača i mikrofonom, Cyrus je dirnula svaku osobu u dvorani i zaradila stajaće ovacije. Društvene mreže danas gore od komentara na račun iskrene izvedbe "slomljene" Miley, a teorije o razvodu množe se...

Golišave kreacije bile su, dakako, imperativ, no ove godine više no ičeg drugog na crvenom je tepihu bilo - celulita. U skladu s idejom o neretuširanim, prirodno lijepim ženskim tijelima, svoje su obline pokazale mnoge, a pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha u tome je prešišala ostale, čak i bujnu Cardi B.

Za najsmješniji trenutak večeri pobrinuo se i ne znajući John Travolta. Legendarni glumac zamijenivši je transrodnu imitatoricu Jade Jolie za Taylor Swift postao predmet ismijavanja na Twitteru.

Pažnju je privlačio i poznati trio Jonas Brothers, ponajviše zbog svoje tri zanosne supruge. Braća su stigla u društvu glumice Sophie Turner (supruga Joea Jonasa) i Danielle Jonas (supruga Kevina Jonasa) dok Priyanka Chopra, supruga Nicka Jonasa, nije mogla stići.

Joe je izgledao posebno oduševljeno kad se na pozornicu popeo još jedan slavni par o kojemu se brujalo, onaj najnoviji - Camila Cabello i Shawn Mendes. Oni su pak izveli svoj megahit "Senorita".

Ostale trenutke večeri pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 02:46