Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizUZBUDLJIVO JE

Petra iz Podstrane pustila je glas, zanjihala kukom i "razvalila" u Voiceu, Gobac joj je prvoj dao "kartu za dalje", Andrea se udala i - ispala

Piše M.K.
18. siječnja 2020. - 20:04
Petra Perišić

S "The Power of love", moćnom ljubavnom baladom u izvođenju Ive Islambegović, kandidatkinje iz tima Davora Gopca, započeo je večerašnji "The Voice Hrvatska", druga tzv. "knock out" emisija.

"Iva, bila si dobra! Iva inače studira pjevanje u Grazu i putuje busom ovamo, a još i radi tamo! Super Ivek!" - nije štedio na komplimentima mentor Gobac.

"Ovi profesori bi se mogli naljutiti, ovi klasični, znaju se oni naljutiti na ovakve nastupe..." - primijetio je Massimo.

No izlazak Petre Perišić na pozornicu priuštio je članovima žirija publici i žiriju prvoklasni show.

Podstranka je "razvalila" izvodeći hit Janis Joplin, "Me and Bobby McGee".

"Uvijek donese pravu energiju, bila si odlična!" - pohvalio ju je "barba Gobac", kako temperamentna Dalmatinka oslovljava svog "šefa".

Energična Petra inače je cijelo prošlo ljeto provela nastupajući diljem obale s akustičnim triom s Brača i iz Splita. 

Obožava i plesati, što je pokazala i večeras na sceni, a posebna je "baza"  da u torbici sa sobom uvijek ima i - def.

Maroje Strgačić, glavni filozof i mislilac u Gopčevoj ekipi pjevao je "My Girl", a nakon njega je nastupila Andrea Sentić, buduća profesorica matematike i fizike, koja se u međuvremenu, od audicijske do večerašnje emisije, udala.

"Sigurno ostaje u showu Petra!" - bilo je prvo što je izgovorio Gobac nakon nastupa svoje četvorke, izabravši šarmantnu Podstranku.

"Maroje me malo zaprepastio kako je bio dobar i mimo svih planova odlučujem da je on drugi koji ostaje!" - kazao je potom.

"Imamo dvije djevojke, ja zbilja ne znam koja je bila bolja od vas dvije. Pošto sam se na audiciji neuljudno okrenuo Ivi, samo da bih blokirao Vannu, Iva mi ide na stand by. Na žalost, moram Andreu poslati doma, a to mi je kao da mi je netko srce izvadio..." - priznao je roker.

#THE VOICE HRVATSKA#PETRA PERIšIć

Izdvojeno