StoryEditor
ShowbizHit za hitom

Petar Grašo oduševio Splićane u prepunoj Spaladium areni

Piše Sandra Lapenda
14. veljače 2016. - 00:24
graso_koncert3-130216

Koncert koji je Petar Grašo sinoć održao u prepunoj Spaladium areni s pravom se može nazvati koncertom za pamćenje. Veličanstvena večer ispunjena emocijama i uzbuđenjem (jer zajednički susret Splićana sa svojim voljenim pjevačem 'kuvao' se previše vremena) dugo će ostati urezana u pamćenje svih koji su dan ususret Valentinovu odlučili provesti upravo uz popularnog pjevača.

- Dobra večer, Splite moj! Nemate pojma koliko san čeka da se ovo dogodi, a kad vas vidim u ovolikom broju očito je da ima i vas koji su ovo čekali zajedno sa mnom. Hvala vam što zajedno slavimo Valentinovo i 20 godina moje karijere. Ovo je večer gušta i pisme - kazao je na samom početku emotivni Grašo. I bilo je upravo tako, Grašo je davao apsolutno sve od sebe, a publika mu je vjerno uzvraćala pjevajući u glas baš svaku njegovu pjesmu, od balada („Trebam nekoga", Prosjak ljubavi", „Lomi me",„Ne boli me", „Ljubav jedne žene", „Brod ljubavi", „Vera od suvog zlata"... ) uz koje su posebno uživali mnogobrojni parovi do veselijih pjesama uz koje su se mnogi rasplesali. Upravo u plesnom tonu bio je i nastup njegovih glazbenih gostiju Tonča Huljića i benda Madre Badessa koji su publiku dignuli na noge svojim hitovima „Guštan", „Papak", „Fuman", „Ja san rojen da mi bude lipo"...

Zvijezda večeri ubrzo se vratila u velikom stilu, pjesmom „Moje zlato" na kraju koje je Grašo oduševljenoj publici poručio „Volin vas za poludit!". Splićani su oduvijek bili transparentni kada je u pitanju bilo izražavanje emocija, a ako je suditi po sinoćnjem koncertu Split i Grašo se definitivno vole. U to nema nikakve sumnje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2021 04:33