StoryEditor
Showbiznije mu loše!

Owen Wilson se odlično zabavlja u Splitu: sinoć je na koncertu 'trefio' koga nije očekivao, doznali smo i gdje je guštao u ribi u koju se, kako čujemo, baš dobro 'kuži'

21. srpnja 2019. - 15:23
Owen_Wilson

Odlazeći na sinoćnji koncert poznate svjetske elektro-pop atrakcija GusGus s Islanda na splitskom bedemu Cornaro američki glumac Owen Wilson (50) ni slutio nije da će nabasati na novinare (!!!), koje producenti, po naravi posla, zapravo nastoje skloniti od njega.

Kad su poznati splitski novinari, inače dobri prijatelji, Leo Kovačić i Damir Petranović na bedemu Cornaro ugledali opuštenog glumca u diskretnoj pratnji tjelohranitelja, poželjeli su ovjekovječiti taj trenutak. Susretljivi Owen pristao je na zajedničku fotografiju za kojom su se, prepoznavši ga, u tren polakomili i ostali posjetitelji koncerta, pa je Wilson ubrzo iščezao u masi.

Nije to bilo prvi put da je glumac, koji u Splitu s obitelji boravi već nekoliko dana zbog skorašnjeg snimanja znanstveno-fantastičnog filma “Bliss” u društvu latino kolegice Salme Hayek, rado pozirao u društvu obožavatelja i turista koji su ga prepoznali na ulici. Splićani Wilsona svakodnevno viđaju u ležernoj šetnji gradom, obilasku trgovina i Dioklecijanove palače, a zamijetili su ga i u igri s djecom u ACI marini gdje je došao zbog večere u poznatom splitskom restoranu “Zrno soli”.

Owen je uživao u lubinu (htio je isključivo tu ribu) i odmah je, vele u restoranu, po okusu prepoznao kako je riječ o divljem, a ne onom iz uzgoja. Gosti “Zrna soli” isprva nisu prepoznali glumca, no kad su vidjeli da se s njime fotografira osoblje i oni su poželjeli 'okinuti klik' mobitelom za uspomenu. Strpljivi glumac je svima udovoljio ne odajući dojam da se osjeća izmaltretirano. Čak štoviše, bio je iznimno zadovoljan opuštenom atmosferom, pa je i osoblju restoranu kazao kako mu se sviđa što nesmetano može uživati u ljepotama Splita.

Snimanje “Blissa” redatelja Mikea Cahillasamo što nije počelo na poznatim lokacijama u središtu Splita – hollywoodska produkcija uskoro će 'zapasati' Rivu i Prokurative.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2022 18:21