StoryEditor
Showbiz'LJUBAV JE NA (DALEKOM) SELU'

Ovo je 'naš svit' rasut po svijetu koji preko showa traži srodne duše: Daniel živi na farmi u srcu džungle, uzgaja egzotično voće i sanja Hrvaticu koja bi mu bila vjerna...

Piše M.K.
14. ožujka 2019. - 21:06
ljns

Nova sezona RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" mogla bi biti najuzbudljivija dosad. Jer se sela s kojih farmeri traže svoje srodne duše nalaze "razbacani" na četiri kontinenata, a gledatelji će ih imati prilike upoznati večeras u programu RTL Televizije.

Jedan od njih je 25-godišnji Daniel Granja koji je rođen u Guayaquilu, u južnoameričkom Ekvadoru i s obitelji živi na farmi u srcu džungle. Kako je njegova farma u neposrednoj blizini plaže, Daniel se predstavio i kao sjajan surfer na valovima. Obožavatelj je sporta i trenira i jiu-jitsu, a na farmi uzgaja egzotično voće.

Kako je najavio ekipi s RTL-a zapravo mu je želja skrasiti se u Hrvatskoj i traži Hrvaticu koja bi mu, kako je rekao, bila vjerna i posvećena obitelji.

52-godišnja Darinka Ljubica Goravica rođena je u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika gdje je i živjela do poslije Domovinskog rata. Već 22 godine je udovica, ima dvoje djece i vlasnica je turističke agencije u Iquiqueu. Vikendom odlazi na svoju farmu, gdje se bavi uzgojem manga, avokada, limuna, a imanje se nalazi u oazi pustinje Atacama.

Domino Santro je 61-godišnji Zagrepčanin koji je proputovao cijeli svijet i skrasio se u Berlinu. Ondje živi minimalistički bez vode u kući, a uzgaja trešnje, šljive, breskve, jagode, pjeva u zboru, svira četiri instrumenta, piše i obožava žene, kako kaže. Tomu svakako prisnažuje činjenica da se ženio i razvodio četiri puta, a ukupno ima devetero djece.

Santro je očito i veliki poklonik Matka Jelavića, pa je njegovim hitom "Majko stara" čestitao Dan žena. Sad, raduju li se žene i majke epitetu "stara" već je pitanje, no toliko iskusni muškarac valjda zna što radi...
 

Kako je objava utržila samo četiri "lajka", možda i to nešto govori...

Srećko Ponjavic (33) je Kanađanin treće generacije, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Radi na farmi sa ocem, a na 130 hektara uzgajaju pšenicu, šećernu trsku, a bave se i stočarstvom. Osim toga, Srećko radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila.

Na svom profilu na Facebooku podijelio je, kako je pojasnio, najavu shpowa u kojem sudjeluje, a prijatelji su mu zaželjeli sreću...

Jedna od zanimljivijih objava je i ona u kojoj se navodi kako je kanadski Lethbridge (u kojem živi) imao najhladniju veljaču u zadnje 83 godine. Potencijalnim partnericama na znanje...

51-godišnji Jack Vukoja živi u australskom Wallanu, gdje je stigao s roditeljima kada je imao samo šest mjeseci. Vlasnik je građevinske firme, a bavi se i uzgojem ovaca na svojoj farmi. Velika strast su mu old timeri.

Vukoja točno zna što želi od svoje partnerice "da ga nadahnjuje i i čini boljom osobom", te da je "zabavna, tolerantna i pouzdana."

Bit će zanimljivo pratiti tko će "trznuti" na ljubavne ponude ljubavi željne dijaspore, te kako će sve skupa izgledati kad se mentaliteti i navike počnu sudarati... 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. prosinac 2020 22:09