StoryEditor
Showbizni mjesto ni vrijeme

Ove sezone u Supertalentu svega smo se nagledali, no je li primjereno da se u prime time terminu koji gledaju i djeca pričaju prosti vicevi?; 'Nije za televiziju, užas, ovo je dno dna...'

Piše M.Dr.
18. studenog 2019. - 00:35
ivka

Posljednji nastup u posljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta imala je Ivka Pozitivka koja je iznenadila, začudila, nasmijala, a u nekim trenutcima i šokirala. 

Ivka Tkalčec je dakle komičarka, tako kaže za sebe, a sveukupno ima 265 šala koje zapisuje u svoju bilježnicu. Odlučna je u tome da se humorom bori protiv svih nedaća, a upravo je svoj talent otkrila kada joj je drugi suprug bio bolestan pa ga je uz pomoć šala htjela malo razveseliti.

-Supertalent za mene znači jedno ugodno druženje i da podijelim veselje, ispričam nekoliko viceva, da se malo nasmijemo - rekla je Ivka prije svog nastupa.

Ivka je pripremila nekoliko prostih viceva koji su neke nasmijali, neke nisu, a Martini su bili malo previše, pa je Ivki dala X još dok je pričala. No svejedno je ona za nju Ivka pozitivka.

-Imate jednu životnost, energiju, koja je zarazna, ali ja vam uvijek imam u vidu kad se mi emitiramo i tko nas gleda. Vi ste jedna strahovito draga Ivka pozitivka- rekla joj je Martina.

'Baš je legenda'

Maji je sve bilo simpatično.

'Gospođo, vama je danas netko stavio nešto u piće. Vi ste ovoj emisiji dali jedan pečat. Ova sezona je puna odličnih kandidata i kad sam mislila da ne možemo dalje, vi ste samo dali pečat. Tako da top'- zaključila je Maja.

Janko se ipak Ivki najviše smijao.

Ivka je pričala viceve u zadnjoj audicijskoj emisiji Supertalenta, no nekima nisu baš najbolje sjeli njeni vicevi kao i termin u kojem je iste prepričavala, jer ih, kako kažu, gledaju dječica.

-Dajte ljudi. Slažem se da nije za televiziju, djeca gledaju i sve. Ali ja sam se od srca nasmijao. Baš je legenda - komentirali su.

Drugi se nisu složili tvrdeći kako je ponižavajuće za talente iza kojih su sati rada,odricanja....

- Baba s toliko godina dođe pričat gluposti . Užas. Ovo je dno dna. Bezveze! Šta ona uopće radi tu?! - pitali su se.

-Vicevi nisu za termin u kojem se prikazuju..Neukus. Sramota za ženu u godinama,  nigdje talenta, vicevi koje je ispričala kruže društvenim mrežama, odavno već viđeno.

I tako je audicijskim emisijama, za ovu sezonu, došao kraj.

Nakon njih ukupno osam, inače sedme sezone Supertalenta, u kojem su nas nasmijavali, iznenadili, šokirali žiri je probrao 40 najboljih kandidata čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo, i to već od iduće nedjelje.

 

#SUPERTALENT#IVKA TKALČEC#IVKA POZITIVKA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 14:24