StoryEditor
ShowbizPonovno zajedno

Ovako su izgledale nekad, a evo kako je prošlo ujedinjenje nakon 'sto godina': Mogle bi snimit' američku verziju 'Po ure torture '!

Piše J.V.
16. ožujka 2018. - 10:28
st-batinic_nizetic1207-stu

Petru Nižetić i Marijanu Batinić mnogi još uvijek pamte kao simpatične voditeljice 'showa' koji je zabavljao Splićane, a na kojega se s vremenom 'navukao' i ostatak Hrvatske. Emisija 'Po ure torture' davno se ugasila, ali njihove provale i zezancije ostale su upamćene.

Ne iznenađuje zato što su mnogi vratili film unatrag i prisjetili se njihovoga humora na malim ekranima. Povod je ujedinjenje djevojaka koje se 'sto godina' nisu podružile kako treba. Čim su na Instagramu objavile da su 'ponovno zajedno', odmah su se ideje počele rojiti u glavama njihovih pratitelja...

"Kao da gledam 'Pola ure toture'... Predivne obje!", komentirali su.

"Mogli bi snimit 'Po Ure Torture' American edition!", pale su ideje na pamet nekima.


Uz dvije preslatke fotografije, Petra je obožavateljima pojasnila: "Sreća je... kad se sestre ujedine nakon dvije pune godine! Sritne ko praščići!"

Nismo mogli ne prisjetiti se i nekih Petrinih i Marijaninih prošlih izdanja, u vrijeme kad su žarile i palile malim ekranima. Zavirili smo malo u arhivu, a 'stare' fotografije vratile su i nas u neka prošla vremena. Styling se promijenio, ali 'ono bitno' je ipak ostalo isto.

 

#MARIJANA BATINIĆ#PETRA NIŽETIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 07:26