StoryEditor
Showbiz'ostale samo ženturače'

Opuzenka izbačena iz Života na vagi! Propali su snovi Dalmatinke koja je htjela dovesti svoj život u red; Nemotiviranost, svađe i trač partija obilježili su ostatak 'teškog' dana

Piše L.L.
20. studenog 2019. - 22:25
julija.JPG

Crveni tim je ukupno smršavio 9,3 kg, odnosno 1,6 posto, dok je plavi izgubio 11,1 kg, ili 1,8 posto, a uz dodana dva kilograma koja su osvojili na izazovu, njihov je postotak bio 2,2, prema čemu je crveni tim taj koji izbacuje.

Danijela je odlučila nominirati Mirnu, jer smatra da ona ima najviše mogućnosti za treniranje vani, što je opravdala činjenicom da živi u centru grada i ima dostupne teretane, dok ostali kandidati nemaju iste uvjete.

Mirni je dosta teško palo to opravdanje jer ga je smatrala neiskrenim, a Roko zbog nastale situacije strahuje da će se cure stalno svađati. Roko je odlučio nominirati Anu, a Mirna je, očekivano, nominirala Juliju jer se od samog starta ne slažu dobro.

Roko je sljedeći?

Ana je svoj glas dala Juliji, dok je Julija dala svoj glas Ani. Prema tome, Ana i Julija imale su isti broj glasova, ali s obzirom na to da je Julijin postotak bio niži, ona je ta koja napušta show.

Julija je u show ušla sa 135 kg, a izlazi 20,1 kg lakša.

Nakon Julijina ispadanja, plavi tim komentira da im je žao što je ona napustila show, a komentiraju i da je Roko sljedeća moguća žrtva jer su se Mirna i Ana udružile.

„Crveni nisu riješili jedan veliki problem, a to je timski duh. To su sad mogli riješiti. Možda je njima Julija najslabija karika, ali zapravo im je timski duh najslabija karika“, komentirao je Gurka.

Loša atmosfera

„Ne sviđa mi se atmosfera u timu, ostale su samo ženturače“, komentirala je Danijela s Rokom koji je utvrdio da je Mirna došla s ciljem i da želi do finala te da im sad ostaje samo dati sve od sebe da im rezultati budu što bolji.

Na prvom treningu nakon povratka iz šume treneri pokušavaju motivirati kandidate da što više rade kako bi rezultati bili bolji, ali većina kandidata komentira da nemaju motiva za dalje.

Maju je posebno razljutila Sara koja je slabašno radila trening, a na njezino pitanje želi li napustiti show, Sara je rekla da želi izaći.

„Spusti bučice, dolje su ti vrata!“ rekla joj je Maja, no Sara je potom u suzama rekla da ne želi odustati jer je obitelji obećala da će gurati do kraja.

Gurka prvi u izazovu

Na masterclasu se kandidatima pridružila Željka Klemenčić, novinarka i urednica, mnogima najpoznatija kao članica žirija „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koja im je pričala o tradicionalnoj hrani.

Na malom izazovu kandidati se natječu skačući u vrećama i pobjednik je onaj tko prvi dođe do cilja. Nagrade su raspoređene u tri vreće, a to su: promjena člana tima i ta zamjena ostaje do kraja showa, druga nagrada je kilogram prednosti za jednu osobu, a u trećoj vreći nema nagrade.

Prvi je do cilja došao Gurka, ali su kasnije ustanovili da nije skakao sunožno kako je bilo rečeno, pa je pobjeda pripala Roku. U odabiru vreća Roko je izvukao onu u kojoj je nagrada zamjena članova tima.

#OPUZEN#ŽIVOT NA VAGI#JULIJA BOŠNJAK

Izdvojeno

06. srpanj 2020 12:42