StoryEditor
ShowbizU OBJEKTIVU

Oni su odlučili konkurirati za Miss i Mistera Ultre: Conan i Barbie istakli su sve svoje atribute, ali mi smo im našli ozbiljnu konkurenciju: samo pogledajte vrući hod momka u nacionalnim hlačicama

Piše Anja Popović
13. srpnja 2019. - 23:56
miss00

Kada bi se dodjeljivala titula Miss i Mistera Ultre, nagrada bi lako mogla pripasti 22-godišnjoj Anabelle iz Engleske i godinu dana starijem Jeffersonu iz Brazila.

Ovaj smo par uočili ispred glavne pozornice, a oni su nam spremno pozirali, što ne treba čuditi s obzirom na to da se Jefferson i bavi modelingom, a njihovi Instagram profili, kako smo kasnije doznali, vrve besprijekornim fotografijama.

- Ovo mi je prvi put na Ultri, ali i općenito na nekom velikom glazbenom festivalu. Odlično je! - zadovoljna je Anabelle i dodaje kako joj "prijetnja kiše" ne smeta.

Jefferson je također prvi put stigao na Ultra Europe.

- Bio sam na Ultra Miami festivalu i oba su dobra. Ovo je jako dobro mjesto za biti u ovom trenutku... - zaključio je šeretski.

No modelu Jeffersonu ozbiljno je vrućim hodom "priprijetio" i ovaj Amerikanac, koji se istakao motom, ali i nacionalnim hlačicama... 

 

#ULTRA2019

Izdvojeno

04. srpanj 2020 19:24