StoryEditor
ShowbizBilo je neophodno

Objavljuje idilične fotografije iz Dalmacije, ali zadnjih je tjedana proživljavala pravu zdravstvenu dramu: Lepa Brena odlučila se na ekstremno bolan zahvat, a potom na još jedan

31. srpnja 2019. - 00:40
lepa_brena4-310715

Da stvarno život nije uvijek idiličan kako djeluje na Instagramu, potvrdili su današnji napisi srpskih medija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

Ako je vjerovati napisanome, pjevačica je samo nekoliko tjedana prije dolaska na ljetovanje u Dalmaciju proživljavala pravu zdravstvenu dramu, sve sve zbog estetske korekcije koja je krenula u pogrešnome smjeru, piše Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj prevoz od broda do obale❤️👍🍷Kosta😍👍❤️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Njeni su joj silikoni u usnama, naime, počeli predstavljati smetnju, budući da su "dotrajali", pa ih je odlučila zamijeniti injekcijama hijalurona koji je razgradiv. Međutim, riječ je o vrlo bolnom zahvatu uklanjanja stranog tijela iz osjetljivog područja usana.

Srpska diva proživljavala je "nesnosne bolove tijekom intervencije koja se izvodi u lokalnoj anesteziji", pišu.

Uz torduplu dozu narkoze jedva je izdržala, kaže izvor blizak pjevačici. No na njenim usnama zbog silikona su se pojavile kvržice budući da se nakupio na jednome mjestu - intervencija je bila neophodna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bajina Bašta veceras👍❤️💋😍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

"Kad je počela intervencija, Brena je kukala i zapomagala, žena je bila blijeda od bolova, ruke su joj drhtale. Molila je liječnika da prestane s intervencijom. Onda joj je on dao još jednu injekciju, pa je u nastavku procedure bol bio podnošljiviji. Kad se sve završilo, Brena je rekla kirurgu 'nikad više'", piše Kurir.

Pjevačica je nakon samo dva tjedna došla po injekcije hijalurona, a potom se, ako je vjerovati objavama na društvenim mrežama, uputila s obitelji na Hvar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nas mornar Kosta Ciric uvek spreman za prevoz putnika😍❤️🍷

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

14. siječanj 2021 11:50