StoryEditor
ShowbizNjegova strana priče

Nogometaš 'uhvaćen' s nepoznatom djevojkom oglasio se o navodnom preljubu: prvi put u karijeri progovorio o skandalu; 'Stvari se nisu odvile na taj način...'

Piše J. V.
28. kolovoza 2019. - 22:50

Nogometaš Wayne Rooney "uhvaćen" je prije nekoliko dana u Vancouveru u društvu nepoznate djevojke, pred hotelom u kojemu je za vrijeme boravka u Kanadi odsjedao sa svojim suigračima. Nije trebalo mnogo da se medijima diljem svijeta proširi priča koju je plasirao britanski tabloid The Sun - Rooney je, opet, napisali su, prevario suprugu Coleen.

Dodatak tomu fotografija je Rooneyjeve supruge koja na sebi nije imala vjenčani prsten. Vijest o razvodu činila se izglednom, otočni mediji zaključili su kako je majci triju sinova dozlogrdilo partnerovo ponašanje.

Uhvaćen u provodu s misterioznom brinetom: nogometaš pokušao lice sakriti kapuljačom, ali fotografije ga 'izdale'; Supruga viđena bez prstena, je li ovo kraj turbulentnog braka?

No kako je riječ i o inače turbulentnoj vezi ovog slavnog para, mnogi su ostavili prostor za dvojbe, Sve je danas potvrdio i sam nogometaš koji se oglasio o "skandalu" na svojemu Twitter profilu.

"The Sun je ovoga tjedna objavio priču iz koje ispada da sam nepoznatu djevojku odveo u hotel u kojemu je odsjedao moj tim. Jako dobro znaju da to nije istina i da se stvari nisu odvile na taj način. Koriste moje ime i ime moje obitelji kako bi prodavali svoje novine.

Ništa se nije dogodilo između mene i te djevojke, kao ni između mene i bilo koje djevojke te noći u Vancouveru. Nisam ušao u dizalo s djevojkom koja je na fotografiji sa mnom ispred ulaza u hotel.

Djevojka na fotografiji samo je jedna od mnogih koje su me nevino upitale za fotografiju i autogram. 

Fotografije koje je objavio The Sun snimio je fotograf koji ne radi za njih, nego na svoju ruku, a slijedio je mene i moje suigrače bez ikakve naše dozvole. Fotografije koje je zatim prodao tabloidu iskorištene su na način da stvore senzaciju i jednu potpuno neistinitu priču o meni,

Cijela ova priča je usmjerena protiv mene. Šteti mojoj obitelji i to više nije nešto što ću trpjeti", napisao je Rooney.

Svi njegovi pratitelji imaju istu poruku - misle da bi nogometaš, ukoliko govori istinu (a to su samo rijetki uopće uzeli u obzir) trebao tužiti spomenutu britansku novinsku kuću i zaraditi na njihovim lažima.

Ovo je prvi put da je nogometaš javno, i to na društvenim mrežama, progovorio o tračevima koji ga prate veći dio karijere i zbog kojih je, dijelom, zaradio reputaciju notornog ženskara.

O čitavoj se situaciji nije oglasila njegova supruga Coleen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞❤️

Objavu dijeli Coleen Rooney (@coleen_rooney)

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 01:44